Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért most olvadnak el tőlem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért most olvadnak el tőlem a nők?

Figyelt kérdés

Nem értem mi van velük, amikor fiatalabb voltam lasszóval kellett fogni aki egyáltalán szóba állt velem, elég unalmas életem volt, csinálhattam én bármit mindig valahogy hülyén sült el. Pedig értelmes is voltam, konditerembe jártam, sokkal jobban néztem ki mint most.

Ennek ellenére mostanában meg helyes csajok, fiatal nők rám mosolyognak az utcán, bejönnek a munkahelyemre ügyfélként és csak nem akarnak elmenni itt maradnak beszélgetni... néha érzem, hogy azt forgatják a fejükben miket tudnék művelni velük... mi változott meg?

2015. aug. 6. 09:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Pénzszag... :)

Elsőre azt olvastam a pénisz szagot :)

2015. aug. 6. 10:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Meg az a fura, hogy huszonévesen nagyon figyeltem arra miket csinálok, az hogy veszi ki magát, mit gondolnak rólam... nem sok mindenre mentem vele.

Most meg már nem érdekel ki mit gondol, beülök szakadt autóba ha azt jónak gondolom akkor is akárhogy néz ki nem gond, most vettem egy motort ami 27 éves... elég mondjuk úgy nem menő dolgokat csinálok, amit az én koromban (mármint úgy értem a fiatalabbak) nem sokan. Pl. kertészkedek. A hagymafélék termesztése az egyik gyengém. Érdekes módon az ilyesmi se hat taszítólag.

2015. aug. 6. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:

mert meleg van :D

egyébként valószínűleg a kisugárzásod miatt...lehet,hogy régebben jobban ráparáztál a csajozásra :)

2015. aug. 6. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

"Pénzem lett az igaz (régen szegények voltunk) mondjuk valóban gazdag nem vagyok most sem, de azért megoldunk mindent."

Ha nem is veszel drága kocsit, menő cuccokat, nem vágsz fel a lóvédra, a csajok akkor is megérzik, hogy vastag vagy. Pont mint a cápák, akik kilométerekről érzik a vért. Lehet tiltakozni.

2015. aug. 6. 19:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, de pont ez az, hogy nem vagyok gazdag, csak már legalább mély szegény se. Feleségem van, gyerekem van, tőlem egy vasat nem lát egy nő se :)
2015. aug. 7. 08:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül milliárdosnak lenned. Elég, ha azt látják, hogy jobban élsz egy kicsit, mint az átlag.
2015. aug. 7. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!