Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akarja minden fiú csak a szexet tőlem?
Megpróbálom röviden összefoglalni.. Szóval, 18 éves vagyok.. Nem tartom magam egy álom csajnak, nincs nagy mellem, és fenekem.. Viszonylag sok fiú barátom van.. Már nem egy, és nem kettő fiú írta le, hogy lefeküdne velem. De csak annyi. Itt szeretném kijelenteni, hogy SZŰZ vagyok!! Nincs barátom, mert aki nekem tetszik, azoknak a plázap!csák kellenek.. Persze nem vagyok az a fajta lány, aki belemenne abba, hogy csak úgy megfektessen valaki.. Nem tudom hogy mért akarják csak azt a fiúk tőlem. Szerintetek? Mit tegyek, vagy hogy reagáljak legközelebb ilyen esetekben?
18/L
akkor viszont tényleg marad a kép :D
2-es vagyok.
Én arra gondolnék hogy talán kicsit lebecsülöd magad és mégis jobban nézel ki mint ahogy gondolod. Lehetséges hogy könnyűvérűnek gondolnak, vagy kirívóban öltözködsz, vagy van egy különleges kisugárzásod ami bejön a körülötted lévő pasiknak. Esetleg te vagy a tiltott gyümölcs, mivel szűz vagy ezért versengenek érted.
26/F
Több oka lehet ennek:
1. Mert másra nem vagy jó.
2. Mert csak a nőcsábászokat veszed észre, akiknek minden lány csak szexre kell.
3. Igazából nemcsak szexre kellenél, csak te hiszed azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!