Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért most olvadnak el tőlem a nők?
Nem értem mi van velük, amikor fiatalabb voltam lasszóval kellett fogni aki egyáltalán szóba állt velem, elég unalmas életem volt, csinálhattam én bármit mindig valahogy hülyén sült el. Pedig értelmes is voltam, konditerembe jártam, sokkal jobban néztem ki mint most.
Ennek ellenére mostanában meg helyes csajok, fiatal nők rám mosolyognak az utcán, bejönnek a munkahelyemre ügyfélként és csak nem akarnak elmenni itt maradnak beszélgetni... néha érzem, hogy azt forgatják a fejükben miket tudnék művelni velük... mi változott meg?
Hany eves vagy? Van baratnod?
Azert kerdezem mert akinek van baratnoje azt jobban eszre vedzik a nok a feromonok vegett :) jobb a kisugarzasa es miegymas.
A masik ha harminc korul vagy az a legvonzobb a noknek. Foleg az ilyen huszon eveseknek :)
Mi nem vagyunk egyszeruek :)
Haha... mintha én írtam volna.
Annyi különbséggel, hogy én akkor annyira beparáztam, hogy belementem egy tartós kapcsolatba amiből így 6 év után ha akarnék se tudnék kiszállni, már bánom, de ez van, pedig mostmár aztán lenne miből válogatni bőven.
Nálam szerintem az lehet a változás oka, hogy gyakorlatilag tét nélkül tudok bárkivel beszélgetni, mivel úgy sem lehet semmi, nincs min görcsölni, úgy néz ki ennyit számít.
Tényleg harmincas vagyok, annak is a derekán. Pénzem lett az igaz (régen szegények voltunk) mondjuk valóban gazdag nem vagyok most sem, de azért megoldunk mindent. Amúgy nős vagyok.
Tényleg a 30 -as férfiak tetszenek a fiatalabb lányoknak?
Ez a globális felmelegedés...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!