Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szerintetek normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Igazából tinikről van szó, több normális válasz reményében írom ide. Egy (fiú) barátom kapcsolata kezd tönkremenni, mert a barátnője még nem akar lefeküdni vele. Több, mint fél éves kapcsolat, de a lány a házasságig, de legalább 18 éves koráig várni akar.

A srác már felvetette azt is, hogy elmenne prostihoz. Ezt a lánynak is elmondta, persze ő nem egyezett bele. Most úgy állnak a dolgok, hogy a srác megvárja, amíg ő 18 lesz (1 év), és ha addig nem jön össze a dolog, szakít vele.

Csak szerintem elfogadhatatlan, hogy amíg együtt van a lánnyal, elmenjen prostihoz? És hogy ezt neki is elmondta...?

2015. aug. 5. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazan szeretne a lanyt megertene az egeszet. Ha jol vettem le a lany 17 eves es nincs is azzal semmi baj, hogy varni akar. Ha a srac elmegy prostihoz.. hat remelem szakit vele a lany
2015. aug. 5. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. A barátod még egy éretlen kis lángoló csacsi, aki a farkával gondolkozik.

2. Az tuti, hogy megfogja csalni a csajt, persze ha már eddig nem csalta meg.

2015. aug. 5. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Prostituálthoz járni a szánalom legalja.
2015. aug. 5. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Szánalmas a tag.
2015. aug. 5. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, manapság minden kapcsolat a szexről szól? Mindig mindenki csak nyalni, dugni, szopni akar és még sorolhatnám... Én sem vagyok idős, de már a tököm tele van az ilyenekkel, hogy a legtöbben csak azért szereznek maguknak csajt/pasit mert kefélhetnékjük van... -.-"

Amúgy, marhára nem normális, hogy úgy megy prostizni, hogy közben együtt van egy lánnyal... Szánalmas.

2015. aug. 5. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a srác egy idióta. A csajnak a saját érdekében dobnia kéne.
2015. aug. 5. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a srác egy gyökér...

a lánynak már akkor dobnia kellett volna a srácot amikor felvetette, hogy prostihoz készül

de amúgy ott a petting

2015. aug. 5. 21:23
 8/10 SZücsöm ***** válasza:
100%
Már rég dobnia kellett volna a srácot. Hidd el az ilyen nem szereti a párját csak dugásra kell neki.
2015. aug. 5. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:

1: Nem megyunk prostihoz mert az fuj!

2: Nem varunk eveket a szexre mert az is fuj!

2015. aug. 5. 23:05
 10/10 xX_FiReBLaDe_Xx válasza:
Kb. 100% az esélye, hogy egy év múlva már nem lesznek együtt, és nem csak a szex kérdés miatt. Felesleges felhajtás ez az egész. Nagyon gyerek még mind a kettő.
2015. aug. 6. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!