Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Adott egy házaspár, ahol az anyuka babát vár. Amennyire tudom azért az utolsó másfél hónapban már nem annyira tanácsos szexelni Illetve szülés után is van egy regenerációs időszak míg minden visszamegy a régi kerékvágásba. Hallottam megy párról ahol míg gyerek megszületése után egy jó ideig nem volt szex, addig apuka, anyuka tudtával elment prostituálthoz. Fizetett szolgáltatás, nincs érzelem, csak kielégíti a vágyait. Fiúk ti tennétek ilyet? Lányok ti hagynátok? Elvileg szeretik egymást és a prosti itt csak egy eszköz volt. Szerintetek?
2015. aug. 5. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
ez egyátalán nem normális, ez undorító!!!
2015. aug. 5. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem vagyunk állatok, hogy ne bírjuk ki azt az 1-2 hónapos időszakot szex nélkül. Leglaábbis a normális embereknél így van.
2015. aug. 5. 19:47
 3/10 anonim válasza:
Ha közös megegyezéssel történik én nem látok benne kivetnivalót.
2015. aug. 5. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Szülés után, ha minden rendben van, akkor 6 hét.

Azalatt az idő alatt kézzel, szájjal is ki lehet elégíteni a másikat...

Ez miatt prostihoz menni...hát ez undorító.

2015. aug. 5. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Nos... ha egészséges terhességről van szó, akkor az utolsó pillanatig lehet szexelni. Utána 6 hét a regenerálódási idő. Ennyit ki lehet bírni szerintem, és én még annak sem örülnék, ha a párom elvárná, hogy más módon elégítsem ki, ez ugyanis egy borzasztóan megterhelő időszak egy nő számára. Ezt egy férfi el sem tudja képzelni! Magamra SEMMI időm nem volt a szülés utáni hetekben. Ha egy férfi ezt arra használná, hogy prostizzon, és nem azt nézné, hogy hol segíthet a SAJÁT gyermekével kapcsolatos teendőkben, akkor nincs közünk egymáshoz.
2015. aug. 5. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Mocskos, gusztustalan s*arházi, a belem kifordul...
2015. aug. 5. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek 1-2 hónap gondot okoz, ott már függőségi baj van.
2015. aug. 5. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ez vicces, és egyben szánalmas.
2015. aug. 5. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:

"ha egészséges terhességről van szó, akkor az utolsó pillanatig lehet szexelni."

Nem, mert az utolsó időkben beindíthatja a szülést.

A többiben igazad van. Ez egy olyan időszak, amikor a férfinak is több a munka és jobban kell figyelnie.

Csak akkor van gond, ha ez nem 3 hónap, hanem 6, vagy 8, vagy 14...

2015. aug. 5. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Hatalmas szerelem lehet...

Amúgy ennyi idő után meg 3 rántás, ha ennyire csak elélvezni akar az illető...

2015. aug. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!