Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen a világ?
Kivétel mindenhol van, csak nagyon elenyésző számban. Szerinted én miért szinte csak fiúkkal barátkozom? Mert szinte már az összes csajnak rohadt nagy arca van a semmire.
18 L
2. a kommentedből ítélve neked is rohadt nagy arcod van a semmire XD
A modern pszichológia trend az oka, miszerint legyél büszke önmagadra (lásd a meleg propaganda egyik alapvetése) igen a kiegyensúlyozott élethez tisztelni kell magunkat, de nem teljesítmények nélkül (lásd a sok b..i) szóval a pszichológia ezen vívmányának ostoba emberek által való félreértelmezéséből adódó problémával állunk szemben.
Több oka is van: globalizáció, (ami lehetne pozitív is, de így csak globélis értékromlás van), a fiatalokat felnevelő szülők generációjának válsága, a web2. (face és társai), a média elkurvulása (kiszolgálja a legalja réteg izlését, abevétel miatt, így nem hogy nem értéket teremt, hanem az befolyásolható embereket is lehúzza a mocsokba)
Persze ennél több oka is van.
A mi felelősségünk az, hogy a jövendő gyerekeinket ne ilyennek neveljük!!!
turbón kifejtette az egyéb okokat :D
légy büszke:
- ha dagadt vagy (nem baj, ha egészségtlen)
-ha csontsovány vagy
- ha férfi létedre egy vödör vizet nem bírsz el
- ha szteroiddal telenyomva feszengesz 40es karral, amit nulla munkával értél el
- ha boozie vagy (nem baj ha szex magánügy, told csak mások arcába)
Régen azt hittem liberális vagyok, mert nem szeretem a korlátokat, és alapvetően empatikusnak tartom magam. Aztán rájöttem hogy a mai liberalizmus a beleszarásról, a kisebbség igényeinek a többség rovására történő érvényesítésről (ezzel egy határig nincs baj, de mostmár lassan át lesz lépve minden határ) szól. Ezzel én meg nem egyetérteni.
#5: Köszönöm! Téged olvasva úgy érzem van még remény.
Off: A többieknek pedig azt kéne megérteniük, ha már a toleranciára képtelenek velem szemben, hogy nem a másságot utálom, hanem az ostoba embereket, rassztól, vallástól, nemi irányultságtól... stb-től függetlenül. De elsősorban ne legyen az ember képmutató, mint sok "liberális" mentálnáci.
Azért a csúnya lányok között vannak normálisak. DE ha azok a csúnya lányok szépek lennének akkor máris beképzeltek lennének, bár így is vannak olyan csúnyácska lányok akik azt hiszik szépek (jómagam is ismerek párat)...
Aztán már a szavak is elvesztették a jelentésüket. Sokan mondják hogy a csúnyák is szépek a maguk módján, külsőre utalva. De a szép az azt jelenti hogy valami vagy valaki SZÉP. Hiába van az hogy megsértünk valakit azzal hogy csúnya vagy, ha csúnya akkor csúnya és kész.
7. Buta vagy! Légyszi nézz utána az "objektív" és "szubjektív" szavak jelentésének.
Nemkülönben minden fiatal egészséges nő alapvetően szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!