Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha magánemberként randizni hívnám az örömlányt akihez 2 hetente járok belemenne?
Már az elején szeretném leszögezni, hogy tudom beteges dolog, hogy ez egyáltalán megfordult a fejemben meg, hogy többségük csak elhiteti, hogy kedvel meg ilyesmi.
Eddig volt barátja kb. egy hónapja szakítottak esemény után általában szoktunk beszélgetni amíg nem csörög újra a telefon, meg kisértmárle mentünk együtt boltba ilyesmi :D Ja tudom furcsa, de őt találom eddig a legérdekesebb lánynak akivel találkoztam :D 25/F
ő is hús vér ember ,érzésekkel
próbáld meg
PL.aktus végén finoman hozakodj elő a kéréseddel.
De az 1-es 4-es válaszban benne van minden ami ellene szól.
Igaz bármi megtörténhet,de elég kemény dolog lenne.
F40+
Hát nem tudom itt a többiek, hogy vannak vele, de én nem járnék ilyen nővel. Képzelj csak bele hazaér "meló" után rá akarsz mászni, erre ő mondja: Ma ne drágám, sok melóm volt, elfáradtam!
De ha rengeteg pénzed van akkor kibérelheted barátnőnek, nem 1-1 órára mész, hanem lefoglalod x időre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!