Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kinyaljátok az örömlányt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán szeretné szerintetek vagy, ha benne van akkor is azért mert csak engedi ?2015. jún. 24. 18:03
2/12 anonim válasza:
Örömlányhoz azért mennek,hogy azt csinálhassanak vele amit akarnak.Ha ki akarja nyalni,hát azért fizet.
3/12 anonim válasza:
Örömlány téged szolgál ki pénzért és nem vár cserébe semmit,ilyesmi a hatályban lévő járványügyi törvények és az álmoskönyv szerint sem ajánlott,gumiból is vagy 2-3-vegyél fel..
5/12 anonim válasza:
Nem voltam még örömlánynál, úgyhogy személyesen nem tudok nyilatkozni. :D
De valószínűleg van olyan, aki kinyalja, mert ez nála hozzátartozik ilyenkor is, meg olyan is, aki nem. ;)
6/12 anonim válasza:
Jaja csak előtte szólok neki. "Ne fürgyél le!"
9/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi :D
2015. jún. 24. 19:23
10/12 anonim válasza:
90% biztos, hogy kinyalja, az hozzá tartozik a szexhez. Én is kinyaltam már több prostit, és nem lett tőle semmi bajom.
Az meg hülye kérdés, hogy szeretnék-e. Ők azt szeretik, ha odaadod a pénzt és minél előbb elúzod a csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!