Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti kinyaljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti kinyaljátok az örömlányt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán szeretné szerintetek vagy, ha benne van akkor is azért mert csak engedi ?

2015. jún. 24. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem voltam még örömlánynál, de kérdeztem már e-mailben. :D Azt mondta kölcsönös francia, ha te is szeretnéd. Szóval ezek szerint pl nála van rá lehetőség.
2015. jún. 27. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer megtetszett nagyon képről egy örömlány és annyira bejött, hogy felhívtam, megkérdeztem, élvezné-e ha csak én nyalnám ki, semmilyen viszonzást nem várnék cserébe. Tetszett neki az ötlet. Nagyon élvezte hogy csak el kell engednie magát én pedig tényleg nem sietve, alaposan és érzékien kényeztetem. De így elég drága hódolni a nyalás iránti élvezetnek. Legszívesebben keresnék egy értelmes, csinos lányt, akivel biztonságosan, rendszeresebben tudnám ezt gyakorolni, és inkább neki fizetnék.
2015. jún. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!