Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 éves nő vagyok, mindennap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves nő vagyok, mindennap szexelünk a férjemmel, és többet is szeretnék! Ez normális? Vagy már ez szex mánia? Vagy csak egyszerüen ninfómániás vagyok?

Figyelt kérdés

2015. aug. 4. 12:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
egy 40 eves nonel nem betegseg ha tulsagosan kivanja a szexet. tul teng benned a hormon es egyszeruen nem tudsz kielegulni lehet barmennyi menet v.fiatalabb pasi akkor is elfog tartani egy darabig de ez elfog mulni mert alabb hagy majd a libidod. most meg gondolom mindenre gerjedsz ami szexhez kapcsolodik csak a partnered birja!!! orulj hogy te igy alsz ezzel vannak akiknek mar ilyenkor reg elmult a libidoja!
2015. aug. 24. 18:56
 22/31 anonim ***** válasza:

Izgatottan várjuk a teszted eredményét!

Kérlek oszd meg velünk tudatlanokkal :)

Az általad megadott infókból egyébként sem lehetne egyértelműen megállapítani,hogy nimfomán vagy e?

Attól,hogy nagy a szexuális étvágyad,még nem vagy feltétlenül nimfomániás.

De ha rákeresnél konkrétabban a böngészőn,valószínűleg azonnal megtudnád a választ!

Mivel te ismered magadat és a részleteket.

2015. aug. 25. 00:27
 23/31 A kérdező kommentje:

Nem szeretek kíírni kérdéseket pont ez miatt hogy vagy "idióta" válaszokat kapok vagy nem értitek a kérdést!

Hát ugyan mitől akar egy nő állandóan szexelni? Egyszerű a válasz!!! Mert szerelmes lett, AZÉRT! Nincs semmi kapuzárási pánik se semmi..

Kb 1 éve, szerelmes vagyok másba, és a férjemen élem ki a vágyaim! Reménytelen! Nem csalnám meg soha senkivel, nem vagyok szemét!

Az összes érzelmemet rajta élem ki! Senki sem tudja, csak én! Ugye milyen egyszerű a válasz!

Haragszotok rám?

2015. aug. 25. 06:59
 24/31 anonim ***** válasza:
én speciel tisztellek érte, hogy át tudod vetíteni az imádott férfid eszményképét a férjedre, és vele éled meg azt, amit mással szeretnél
2015. aug. 25. 09:18
 25/31 anonim ***** válasza:
eggyet ertek miertis? valaszaval en mar tapadztaltam.
2015. aug. 25. 15:48
 26/31 anonim ***** válasza:
téged is jeliska :-D
2015. aug. 25. 15:55
 27/31 anonim ***** válasza:

Büszke lehetsz magadra!És még te idiótázol le másokat?

Hányingerem van tőled!És sajnálom a férjedet.

2015. aug. 25. 18:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, az irigylésre méltó és ki kell élni az érzést. Legfeljebb enyhe lelki torzulást okoz, ha a vágy tárgya nem azonos a kiélést nyújtó személlyel. De egy jó férj mindent megad a feleségének.
2015. aug. 25. 19:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem fogsz lebukni. :-)
2015. aug. 25. 20:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Max.egy balek férj adja ezt meg a feleségének :)
2015. aug. 25. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!