Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nő vagyok, mindennap szexelünk a férjemmel, és többet is szeretnék! Ez normális? Vagy már ez szex mánia? Vagy csak egyszerüen ninfómániás vagyok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 12:39
11/31 anonim válasza:
Nagyon is normális,irigylem a férjedet,hogy ilyen egészséges felesége van.
12/31 A kérdező kommentje:
Hat napot dolgozom egy héten, egy nap szabad.Van egy 17 éves lányom, és egy 10 éves fiam. Új családi házban élünk pihenőkertel, és szülők nagyszülők nélkül, ők másik városban élnek! Még valamit esetleg?
2015. aug. 11. 16:04
13/31 anonim válasza:
nem vagy az, csak szerintem rászorulsz egy igazán kielégítő menetre. én is néha kanos maradok sokáig, hiába szexelek sokszor, de kell egy alkalom amikor "kiszexelem" magam. És feleségemnél is szokott lenni, hogy néha lenyomunk egy hatalmas menetet, sok előjátékkal, sok eszközzel ami olyan 4-5 orgazmusról szól, azután annyira ki szokott elégülni, hogy napokig nem is kívánja a szexet és őszintén én sem.
14/31 anonim válasza:
Mindig ilyen nagy volt a libidód vagy csak az elmúlt időszakban kívánod ennyire?
F40+
15/31 A kérdező kommentje:
Mindig szerettem 😊 de mostanában valami eszméletlenül...
2015. aug. 18. 19:26
16/31 anonim válasza:
Kielégít rendesen a párod?Vagy van amit nem kapsz meg tőle?
14-es
18/31 A kérdező kommentje:
Nem dicsekvés!! Megvan az oka! De egy férfi sem jött rá hogy mi az! Teszteltelek titeket!!! De ostobák vagytok😃😃😃
2015. aug. 24. 15:17
19/31 anonim válasza:
mivel teszteltél?
és mi a megoldás az - e szerint - rejtvényedre?
20/31 A kérdező kommentje:
A kérdéssel teszteltem a férfiakat! Csak azért mert a férjem is érdekelte egy időben hogy mitől van ez a fene nagy libidóm mostabában. Természetesen nem jött rá , de itt sem adtak kielégítő választ a kommentelők hogy mi okozhatja ezt egy nőnél...
2015. aug. 24. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!