Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátság extrákkal kapcsolatotok? Most hány évesek vagytok? Meddig tartott? Mi volt az oka hogy véget ért?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 12:14
11/15 anonim válasza:
#10 vagyok.egy hónapig tartott es azert lett vege mert osszejottem valakivel akivel meg mindig eggyütt vgyok azota.15/L
12/15 anonim válasza:
19 évesen kezdődött
most 20 vagyok
ugy ért véget hogy összejöttünk és azóta is együtt vagyunk
13/15 anonim válasza:
14evesen:)
15vagyok..
egyszeri alkalom volt..
bena volt :S
15/15 anonim válasza:
én 40 vagyok és állandóan van a partnereim mellett ilyen kapcsolatom is :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!