Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti tényleg képesek vagytok megállapítani egy férfiról első ránézésre, hogy kedves?
Most kezdtem el egy okj-s tanfolyamot, hogy nyáron is elfoglaljam magam. Inkább csendes figyelő hallgatag típus vagyok szünetekben többnyire csak félre álltam, de már a 2.héten mellém állt a lány csapat és elkezdtek velem beszélgetni, tudom valamilyen szinten gyerekes a facebookot is belekeverni az ilyen dolgokba viszont mind bejelöltek ott is más srácokat viszont nem :D
Amikor nem vagyunk a tanfolyamon 3an folyamatosan irkálnak és ez nekem tökre meglepő hiszen alapjáraton a rondább srácok csoportjába sorolnám magam a lányokat pedig felsőbb kategóriába, az egyiküktől megkérdezem, hogy miért pont én Ő azt mondta, hogy a "kedves tekintetemet" már kiszúrta a beíratkozáson".
És alapjáraton is, ha új ember kerül mondjuk a baráti társaságunkba ott is felém kezdenek el nyitni. Szóval ti ezt tényleg megtudjátok állapítani ránézésre ? Én az ilyesmivel állandóan melléfogok aranyosnak kedvesnek találom az illetőt utána pedig kiderül, hogy nem is :D
25/F
Én is ilyen vagyok, mármint a normális, okos lányokat vonzom, és nem egyszer történt már olyan, hogy csak velem barátkoztak, senki mással.
Az viszont nem igaz, amit a kérdésedben állítasz. Ez ember függő. Ki mit tud, miben jobb. Van olyan lány aki egy év párkapcsolat után se tudja megmondani ki is vagy te, egyáltalán nem ismer...pl a volt barátnőm ilyen.
Az emberismeret nem egy gyakori tulajdonság. Rengeteg nőbe botlottam már, akinek fogalma sem volt semmiről.
azért nekem jóval több ismeretség kell, hogy megtudjam mondani nyitott vagyok-e felé olyan téren is, de köszi az ajánlatot :D
Nem tudom engem eddig minden barátnőm és ismerősöm könnyen ki ismert szerintem viszonylag egyszerű lélek vagyok :D
ja meg az írásából is eléggé érezhető , hogy milyen ember ..én egyébként baromi jó emberismerő vagyok eddig minden sejtésem beigazolódott egy adott személyről:D
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!