Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, férfiatlan dolog az aranyosság, kedvesség?
Gondoltam, hogy megint jönnek ezek a szemét hazug válaszok, hogy "az igazi férfi kedves", "nincs azzal baj, ha nem egy bunkó állat" stb.
Gondolom kérdező nem véletlenül tetted fel a kérdést. Csak nézz szét. Ha normálisan bánsz az emberekkel, főleg a csajokkal, akkor kapásból egy gyenge szerencsétlenségnek fognak gondolni, akit lehet manipulálni, hülyének nézni és, ahogy te fogalmaztál: csicskáztatni. A csajok döntő többsége kapásból nem fog vonzónak tartani, hanem benyögik a szokásos: "legyünk barátok", "hogyhogy neked nincs csajod" , "bár az én pasim is ilyen lenne" frázisokat, amikkel aztán nagyon ki vagy segítve.
De ha ilyen jófiú vagy, akkor kapásból megszívatnak az osztálytársaid, a rokonaid, a szomszédaid, a kollégáid stb. mert egyenlőség jelent tesznek a kedvesség és a gyengeség közé.
Nézd meg az ilyen ki ha én nem t*hókat, akiknek minden második szavuk az, hogy b*meg, g*ci, f**zom. Alapból lehordják őket mindenféle gyökérnek, mégis nekik teszik szét a lábukat. Na persze az ide írkáló csajok még csak véletlenül se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!