Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúknak abban mi az élvezete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak abban mi az élvezetes, ha dugnak egy nőt és közben a seggét ujjazzák? Mármint a fiú a lány seggét.

Figyelt kérdés
Ebben mi az élvezet?

2015. aug. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 41/47 orton ***** válasza:

naaaa vééégre, harmadik kommentre leesett a szóvicc :D

infantilis, tapló nők a gyengéim, 10 perc és mindjárt kapsz tőlem 30 szerelmes privát üzenetet, pillanat...

2015. aug. 6. 13:57
 42/47 A kérdező kommentje:

Előbb is leesett a szóvicc, csak nem tudtam, merjek-e reagálni, mert a végén még ezért is leszóltok.

De nem bírtam ki. :D

2015. aug. 6. 14:01
 43/47 orton ***** válasza:

kis ijedős vagy :$

azt reméltem nagy szájú vagy azért. akkor csak 25 szerelmes üzenet lesz :O

2015. aug. 6. 14:03
 44/47 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! Tényleg nem értem, hogy neked miért jelent gondot mások szexuális szokása, valamint miért érzed úgy, hogy közöd van hozzá... Ha szex közben egy pasi bedugja az ujját a popsidba, de téged ez zavar akkor pofozdfel, vagy üljetek le és beszéljétek meg! De ne itélkezz ismeretlen emberek felett egy ilyen dolog miatt és ne mond az análra, hogy gusztustalan, mert nincs jogod hozzá... Ugyanis rengetegen teljesen biztonságosan, higiénikusan (beöntés, óvszer, pl.) művelik és ezzel örömet szereznek egymásnak.

Egyébként engem sem vonz a dolog, de eltudom fogadni, hogy egyeseket igen, többek között volt barátnőmet is!

18/f

2015. aug. 8. 14:22
 45/47 anonim ***** válasza:

29 vagyok. Egy utánam kommentelőnek írom.

segg a 2legfontosabb fogdosni való egy nőn,nyilvános helyen inkább 1.

és a fogdosáson túl is kezdeni kell vele valamit,éd az mi legyen ha nem az ujjazás? Igen lehet nyalogatni is de azmég kevesebb lánynak jönbe...

2015. aug. 9. 00:52
 46/47 orton ***** válasza:
83%

amúgy mi abban az élvezet?.....teljesen mást érez egy nő és egy férfi d*gás közben, szóval nehéz lesz ezt egy nőnek elmagyarázni, de megpróbálom a saját szemszögemből

- én szeretem, ha még jobban élvez a párom, ha nyög, megrándul, nyomja magát rám...

- ÉN személy szerint a d*gás közben nem élvezek semmit fizikailag, ÚGY mint pl egy nő, hogy orgazmus nélkül is tud egy kurv*jót dugni..én élvezem a partnerem, testét, jelenlétét, reakcióit...de nemiszervi eufória nem üti fel a fejét, attól függetlenül hogy jó ha itt ott van a farkam.

olyan a női orgazmus, mintha ennél egy pizzát, ami végig kur*ajó, de ha iszol a végén egy jéghideg sört, az bearanyozza az egészet. férfiként annyit érzünk, mint mikor rohadt szomjas vagy és lezúzol egy jéghideg italt, intenzív, könnyen megoldható, de el kell jutnod oda kemény munka árán hogy megkapd esetleg, és gyorsan vége, viszont az egyik legjobb érzés

szóval miért jó popsit ujjazni végtére is? mert szeretem, ha a lány szereti és élvezi, és az engem izgat

2015. aug. 9. 02:26
 47/47 anonim ***** válasza:
olyankor azt kell mondogatni közben: Luk, én vagyok az apád!
2016. szept. 29. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!