Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúknak abban mi az élvezete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak abban mi az élvezetes, ha dugnak egy nőt és közben a seggét ujjazzák? Mármint a fiú a lány seggét.

Figyelt kérdés
Ebben mi az élvezet?

2015. aug. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
mert jó szaros lesz az újam. Csoki fagyi nyamii. Hatos voltam :D puszi
2015. aug. 2. 23:19
 12/47 anonim ***** válasza:
76%

A női fenék általában elég fogdosni való, a formája és a kinézete miatt is. Engem legalább annyira bekattint szexuálisan, mint a puncijuk. Szerintem így érthető, hogy miért matatunk vagy hatolunk be ott is. Egyébként ha ez olyan "nem élvezetes dolog", akkor miért nem cseszett még le egy csajom sem, hogy ott ne csináljak semmit? :D

Sok volt a kolostor kérdező?

2015. aug. 2. 23:36
 13/47 A kérdező kommentje:
Utolsó, most azt pont leszarom, hogya nők, akiket dugtál mit szóltak ehhez. A kérdésem az volt, hogy a pasiknak ebben mi az élvezetes.
2015. aug. 3. 08:24
 14/47 anonim ***** válasza:
Egy szó: análmánia.
2015. aug. 3. 08:34
 15/47 orton ***** válasza:
Az jo benne mint a punci nyalasaban, ujjazasaban. Vagy most megint azt kell igazabol megvitatni miert es hogy lehet jo az undorito anal?
2015. aug. 3. 10:26
 16/47 anonim ***** válasza:
Puncit ujjazni sem lenne szabad szerinted?
2015. aug. 3. 10:29
 17/47 anonim ***** válasza:
90%
Tele van idegvégződésekkel, ami élvezetet okoz a nőnek. Szerintem a normálisabb férfiak pedig azt élvezik, ha örömet okozhatnak a partnerüknek.
2015. aug. 3. 11:56
 18/47 anonim ***** válasza:
78%
Segget ujjaznak, segget nyalnak, segget dugnak, a puncit már észre sem veszik a férfiak :D
2015. aug. 3. 12:22
 19/47 A kérdező kommentje:

Hát, 18, sajnos igazad van.

Amúgy puncit miért ne lehetne ujjazni? Ha furcsának találom, hogy a férfiak szeretnek segget ujjazni, az már azt jelenti, hogy én a szex minden formáját elvetem?

14-nek is igaza van. Ez az análmánia. Az a felfogásuk, ha valaki nem élvezte az anált, akkor az már a szex minden formáját biztosan elveti... :/

2015. aug. 3. 12:28
 20/47 anonim ***** válasza:
11%
frigid :D
2015. aug. 3. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!