Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak abban mi az élvezetes, ha dugnak egy nőt és közben a seggét ujjazzák? Mármint a fiú a lány seggét.
tényleg frigid vagy mert felteszel az anál kedvelő férfiaknak egy kérdést és jönnek a válaszok a kérdésedre, de nem érted őket mert NEM VAGY FÉRFI és te MEG IS VETED a dolgot :D ennek hangot is adva, még jó hogy hogy leugatnak...
utálom a french toasted grilled cheese-t még se teszek fel róla kérdést hogy mi a jó benne, csak azért hogy írhassam, hányinger ízlése van néhány embernek
Nos, ti tudjátok, hogy mit is jelent az a szó, hogy 'frigid'?
"A frigiditás fogalma
A frigiditás, a szexuális válaszkészség hiányát jelenti. Megfelelő szexuális ingerekre sem jön kellő képpen izgalomba. Akkor frigid egy nő.
Mikor nem frigid egy nő. A frigid nő
A frigid szó hideget, érzéketlent jelent. Nem frigid a nő, ha szexuálisan képes felizgulni, ha bármilyen módon is, de eljut orgazmusig."
Kérdező, te el tudsz jutni az orgazmusig? Élvezed a szexet? Ha igen, akkor ne figyelj ezekre. Nem te vagy frigid, hanem ők a sötétek. :)
Hát ez az... én élvezem a szexet, oragzmusom is van. :D
Most már nem a "prűd" szóval fognak dobálózni, hanem a frigidséggel. :D
Mindegy, tudom, hogy csak azért írják, hogy idegesítsenek. Vagy egyszerűen hülyék, és tudnak néhány idegenhangzású szót (aminek a jelentéséről fogalmuk sincs) és azt az általuk megfelelőnek ítélt pillanatban bedobják. :D Valamint nekik is ferde a gondolkodásmódjuk. Lehet, hogy nekem is, de ők sem különbek, csak ők a másik oldalon állnak.
25, ennyi erővel mondhatnám, hogy te inkább a helyesírásodon javíts, ne pedig szexelj.
Ha nem a kérdéshez szólsz hozzá, minek írsz? És én ugyan nem pontozok le senkit. Na jó, téged, meg a "frigideseket" lepontoztalak, mert hülyék vagytok.
Análszexet kedvelők... :D
Tényleg csak análmániásoknak kellene titeket hívni.
azért jó mert kakis lesz.
a valóság:jobban izgul a csaj,és vadabb lesz,(ha) engedi az anált,akkor kell tágitani is.
meg mésis csak SEGG.
"meg mésis csak SEGG"
Ezt nem értem. Azért, mert segg, ezért ujjazni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!