Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúknak abban mi az élvezete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak abban mi az élvezetes, ha dugnak egy nőt és közben a seggét ujjazzák? Mármint a fiú a lány seggét.

Figyelt kérdés
Ebben mi az élvezet?

2015. aug. 2. 22:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Egy újabb tespedt agyú análmániás nyilatkozott...
2015. aug. 3. 12:59
 22/47 orton ***** válasza:

tényleg frigid vagy mert felteszel az anál kedvelő férfiaknak egy kérdést és jönnek a válaszok a kérdésedre, de nem érted őket mert NEM VAGY FÉRFI és te MEG IS VETED a dolgot :D ennek hangot is adva, még jó hogy hogy leugatnak...

utálom a french toasted grilled cheese-t még se teszek fel róla kérdést hogy mi a jó benne, csak azért hogy írhassam, hányinger ízlése van néhány embernek

2015. aug. 3. 13:55
 23/47 anonim ***** válasza:

Nos, ti tudjátok, hogy mit is jelent az a szó, hogy 'frigid'?

"A frigiditás fogalma

A frigiditás, a szexuális válaszkészség hiányát jelenti. Megfelelő szexuális ingerekre sem jön kellő képpen izgalomba. Akkor frigid egy nő.

Mikor nem frigid egy nő. A frigid nő

A frigid szó hideget, érzéketlent jelent. Nem frigid a nő, ha szexuálisan képes felizgulni, ha bármilyen módon is, de eljut orgazmusig."

Kérdező, te el tudsz jutni az orgazmusig? Élvezed a szexet? Ha igen, akkor ne figyelj ezekre. Nem te vagy frigid, hanem ők a sötétek. :)

2015. aug. 3. 14:11
 24/47 A kérdező kommentje:

Hát ez az... én élvezem a szexet, oragzmusom is van. :D

Most már nem a "prűd" szóval fognak dobálózni, hanem a frigidséggel. :D

Mindegy, tudom, hogy csak azért írják, hogy idegesítsenek. Vagy egyszerűen hülyék, és tudnak néhány idegenhangzású szót (aminek a jelentéséről fogalmuk sincs) és azt az általuk megfelelőnek ítélt pillanatban bedobják. :D Valamint nekik is ferde a gondolkodásmódjuk. Lehet, hogy nekem is, de ők sem különbek, csak ők a másik oldalon állnak.

2015. aug. 3. 14:15
 25/47 anonim ***** válasza:
74%
Most azert tetted fel a kerdest mert a baratod s.ggbe ujjazott amin ugy felhaborodtal, hogy kiirtal egy kerdest, hogy minden anal szeretot lepontozhass? Hany eves vagy kincsem 13? Te meg az internethez is fiatal vagy nemhogy a sexhez.
2015. aug. 3. 14:23
 26/47 A kérdező kommentje:

25, ennyi erővel mondhatnám, hogy te inkább a helyesírásodon javíts, ne pedig szexelj.

Ha nem a kérdéshez szólsz hozzá, minek írsz? És én ugyan nem pontozok le senkit. Na jó, téged, meg a "frigideseket" lepontoztalak, mert hülyék vagytok.

2015. aug. 3. 14:43
 27/47 A kérdező kommentje:

Análszexet kedvelők... :D

Tényleg csak análmániásoknak kellene titeket hívni.

2015. aug. 3. 14:44
 28/47 orton ***** válasza:
85%
látod te mit csinálsz? mi értelme ennek? miért tetted fel a kérdést? komolyan. tudsz értelmes választ adni?
2015. aug. 3. 16:09
 29/47 anonim ***** válasza:

azért jó mert kakis lesz.

a valóság:jobban izgul a csaj,és vadabb lesz,(ha) engedi az anált,akkor kell tágitani is.

meg mésis csak SEGG.

2015. aug. 3. 22:21
 30/47 anonim ***** válasza:

"meg mésis csak SEGG"

Ezt nem értem. Azért, mert segg, ezért ujjazni kell?

2015. aug. 4. 06:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!