Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki sem fog szeretni, ha magas vagyok és vékony?
Lehet, hogy most felvette az alacsony, ocsmány srác szerepet.
Egyébként, bár tudom, hogy a kérdés nem komoly: nekem zsánerem a magas, vékony férfi.
Sajnos nem,és hiába próbáljátok elpoénkodni,attól még ez a valóság sajnos.Én vékony és magas srác vagyok,és levegőnek néznek a nők,mintha ott sem lennék.
Bezzeg ha jóképűnek születtem volna,akkor ez sem lenne baj,de így még rám se néznek... :/
Esélyem sincsen így egy nőnél sem,hiába csináltam bármit :/
24/F
2: :D
Ez jó :D De te valamit félreértelmezel :P Magasnak és vékonynak lenni kiváltság, és rettentő jó adottság, és csak úgy tapadnak majd rád a csajok (ha megfigyeled, itt is írják, hogy szeretik őket). Egy viszont tény: egy alacsony és ocsmány férfi soha semmi esetre sem tetszhet egy nőnek sem, és hozzám soha, de soha nem tudna vonzódni egy nő sem!
Üdv: Az egyetlen és utánozhatatlan Mester :D
9: Én a magasvékony srác előtt is itt voltam ;) Most kiemeltem az első kérdésem a témában :D
miért, ha magas és vékony vagy, akkor automatikusan csúnya is lettél tőle? Nekem kizárólag magas, vékony párjaim voltak eddig, de mindegyik überbrutális jóképű hapsi. Most akkor ez így hogy?
15: szerintem a #13 poénkodott...
Amúgy, alacsony és ocsmány srác, neked humorérzéked is van? :D Akkor miért vagy úgy elveszve? A humorérzék a legjobb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!