Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a 40-50 éves csóró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a 40-50 éves csóró vénemberek mit éreznek amikor 18 éves szép lányra írogatnak facebookon? :D

Figyelt kérdés
Komolyan elhiszik, hogy valamit is akarok tőlük? De rengeteg ilyen van. Nem elég, hogy csórók még csúnyák is. :DDD
2015. júl. 30. 21:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
4%
A magyar férfiak nagyon vicces élőlények,minél öregebbek és ocsmányabbak,annál jobban nyomulnak a fiatal,szép lányokra,közben màr a nyugdíjas nénikéknek sem kellenek szerencsétlenek :)
2015. júl. 31. 05:28
 22/30 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, te egy igazi szánalmas kis nyomi gyerek vagy.
2015. júl. 31. 09:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Utolsó,làny vagyok,nem szànalmas kis nyomi gyerek...
2015. júl. 31. 19:10
 24/30 anonim ***** válasza:

Mitől lehet vonzó egy férfi?

- fiatal, életerő sugárzik belőle, erős

- jóképű

- anyagi biztosnágot tud teremteni

Ha nem tudja valaki felmutatni az egyiket, az ok.

Ha kettőt, az is ok.

A kérdező viszont leszögezte, hogy a férfiak, akik ráírnak, egyik pontnak sem felelnek meg, MÉGIS egy 18 éves,éppen felnőtt lánykára irkálnak csodára várva, ahelyett, hogy normális kapcsolat reményében a saját korosztályukban keresgélnének.

Emberek, ismerjük már a határainkat, hogy elkerüljük a nevetségessé válást!

A férfiaknak is vannak ilyen igényei (lásd #1: "10 év múlva örülj, ha egy döglégy megkörnyékez" - vagy valami ilyesmi)

Én sem fogom magam a városunk gazdag negyedében élő, felháborítóan jóképű pasi elé vetni magam (bármennyire is késztetést érzek néha) mert szerencsétlen baromnak tűnnék, és az is lennék.

Erre írjátok, hogy a csaj is öreg lesz egyszer, ami gondolom rohadtul igaz, de talán több esze lesz annál, hogy a semmire fel hajkurásszon ártatlan fiatalokat.

#19 ez nem hülyeség (és én sem vagyok hülye), hanem ilyen a világ; remélem egyszer ki fogsz tudni majd mászni a saját s€ggedből annyira, hogy neked is leessen. (sok sikert hozzá)

Még annyit, hogy a 40-50 év önmagában tényleg nem sok, viszont egy tizenéves lányhoz képest - akivel romantikus/szexuális viszonyt akar folytatni, már vénembernek számít.

2015. júl. 31. 19:41
 25/30 anonim ***** válasza:
Látod, nem véletlen írtam, hogy úgysem értenéd miért vagy hülye. Bizonyítod. Veled ellentétben én nem a seggemben élek... Megpróbálom elmagyarázni. Itt nem azzal van a probléma, hogy a kérdező nem örűl a taták próbálkozásának. Az rendben van. De az, hogy magas lovon másokat lenézve "csóró vénemberez", úgy, hogy még a tojáshéj a seggén van, az már nem helyén való. Az ő szemében ha nem próbálkozna, is csóró vénember lenne. Pedig nem látja annak a csóró vénembernek az útját, de még a sajátját sem. Ő is lehet még csóró vénasszony. Érted már? Az élet nem tudhatod mit hoz. Ez a baj a maj fiatalsággal, nem tisztelnek senkit és semmit, de elvárják, hogy őket tiszteljék... Mert ő egy 18 éves szép lány. Engedélyt kell kérni tőle, hogy hozzá szólhassanak, érezzék magukat megtisztelve, hogy ők vannak nekünk. Kicsit paradox a helyzet. De ha te ezt nem látod, vagy az alább vázoltakat helyesled, kérlek autómatikusan kanyarodj vissza az alapfelvetéshez, miszerint hülye vagy. Amúgy értelmes gyerek vagy az írásod alapján, gondolom nem tizenéves, próbáld felfogni amit írtam! Kérlek! És legközelebb ne idiótázással indíts, sosem tudhatod ki ül a vonal túlsó végén ( tényleg az- e?)...
2015. júl. 31. 21:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha a megfogalmazással van bajod, az érthető, de a lényeg attól még megmarad, és a jelenség ugyanolyan gáz...
2015. júl. 31. 21:45
 27/30 anonim ***** válasza:
jót éreznek
2015. júl. 31. 23:23
 28/30 anonim ***** válasza:

"Komolyan elhiszik, hogy valamit is akarok tőlük?"

Ó mintha valami hercegnő lennél. Azon elgondolkodhatnál, hogy a korodbeliek miért sz..ranak le és miért csak az ilyeneknek kellesz.

"Nem elég, hogy csórók még csúnyák is. :DDD"

Bezzeg, ha a képek azt sugallnák, hogy van lóvéja, akkor te írnál rájuk.

2015. aug. 1. 04:04
 29/30 Scav ***** válasza:
Tegnap az uszodában pont láttam egy szép párt, a csajszika 18-20 körül, a fickó már az 50-es évek vége felé, őszült, bár nem kopaszodott és azért volt egy hordó a szíve alatt... Úgy falták egymást, lapátolni kellett alóluk a nyálat. Csúnya is volt, vén is volt. Csóró? Azt nem tudom :D
2015. aug. 1. 08:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ha csóró lett volna, akkor pedofil vén sz..rnak titulálta volna már az elején a kiscsaj, és még beszélgetésre se jöhetett volna szóba nála a fickó.
2017. máj. 31. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!