Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 40-50 éves csóró vénemberek mit éreznek amikor 18 éves szép lányra írogatnak facebookon? :D
Mitől lehet vonzó egy férfi?
- fiatal, életerő sugárzik belőle, erős
- jóképű
- anyagi biztosnágot tud teremteni
Ha nem tudja valaki felmutatni az egyiket, az ok.
Ha kettőt, az is ok.
A kérdező viszont leszögezte, hogy a férfiak, akik ráírnak, egyik pontnak sem felelnek meg, MÉGIS egy 18 éves,éppen felnőtt lánykára irkálnak csodára várva, ahelyett, hogy normális kapcsolat reményében a saját korosztályukban keresgélnének.
Emberek, ismerjük már a határainkat, hogy elkerüljük a nevetségessé válást!
A férfiaknak is vannak ilyen igényei (lásd #1: "10 év múlva örülj, ha egy döglégy megkörnyékez" - vagy valami ilyesmi)
Én sem fogom magam a városunk gazdag negyedében élő, felháborítóan jóképű pasi elé vetni magam (bármennyire is késztetést érzek néha) mert szerencsétlen baromnak tűnnék, és az is lennék.
Erre írjátok, hogy a csaj is öreg lesz egyszer, ami gondolom rohadtul igaz, de talán több esze lesz annál, hogy a semmire fel hajkurásszon ártatlan fiatalokat.
#19 ez nem hülyeség (és én sem vagyok hülye), hanem ilyen a világ; remélem egyszer ki fogsz tudni majd mászni a saját s€ggedből annyira, hogy neked is leessen. (sok sikert hozzá)
Még annyit, hogy a 40-50 év önmagában tényleg nem sok, viszont egy tizenéves lányhoz képest - akivel romantikus/szexuális viszonyt akar folytatni, már vénembernek számít.
"Komolyan elhiszik, hogy valamit is akarok tőlük?"
Ó mintha valami hercegnő lennél. Azon elgondolkodhatnál, hogy a korodbeliek miért sz..ranak le és miért csak az ilyeneknek kellesz.
"Nem elég, hogy csórók még csúnyák is. :DDD"
Bezzeg, ha a képek azt sugallnák, hogy van lóvéja, akkor te írnál rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!