Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 40-50 éves csóró vénemberek mit éreznek amikor 18 éves szép lányra írogatnak facebookon? :D
Figyelt kérdés
Komolyan elhiszik, hogy valamit is akarok tőlük? De rengeteg ilyen van. Nem elég, hogy csórók még csúnyák is. :DDD2015. júl. 30. 21:09
12/30 Scav válasza:
Ha szegény és csúnya akkor "csóró vénember", ha jóképű és gazdag (mint a George Clooney) akkor "érett férfi" :D
Ilyen ez...
13/30 anonim válasza:
12 es ez nagy igazság volt! A legtöbb "nő" igy gondolkodik!
14/30 anonim válasza:
#11 csak nem téged idiótáztalak le? :)
Érett, megfontolt visszavágás, mondhatom igazán a földhöz vágott...
15/30 anonim válasza:
Én még csak 26 éves vagyok, de alapból nem kéne egy ilyen 18 éves riherongy, aki ilyen szinten lenézi az embereket. A fészbukról meg annyi a véleményem, h egy nagy szánalom az egész. Sok önimádó luvnya, ugyan olyan elba_szott képet rak ki magáról, mint akit oldalról fejbe vertek egy lapáttal, és 100-ból 90 kép ilyen..
16/30 anonim válasza:
Én is rád írnék, pedig hatvankét éves vagyok, de szeretem a vidámságot. A szépség mulandó, de észben, pénzben nem érsz fel ehhez a korosztályhoz. Ha tízszer annyi pénzed lenne mint egy ötven évesnek, akkor is az ötvenes lenne gazdagabb, mert neki több bölcsessége van.
Tizennyolc évesen te még keveset tudsz, bizonyítja ezt az is, hogy itt kérdezel, ezen a fórumon.
17/30 anonim válasza:
Remélem ha találok egy komolyabb lányt, az nem lesz bele bolondulva.
18/30 anonim válasza:
17 éves vagyok. Nevelőapum 43. Vénember?!?!? Amúgy meg ha szép is vagy, ekkora egó nagy hozzá. A szüleink tartanak el mindkettőnket. Mi ia csórók vagyunk... ők legalább dolgoznak. És gondolom látnak esélyt ha írnak...
19/30 anonim válasza:
14- es, az a baj, hiába is magyaráznám, miért vagy hülye, ezért inkább bele sem fogok. Fogadd el kérlek, hogy hülye vagy!
20/30 anonim válasza:
Bíznak benne, hogy szórakoztató félre találnak..
mondjuk nálam sikerrel járnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!