Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány fejében is megfordult már, hogy megdugjon egy fiút?
Nem az a femdom, meg domina stílusban, nem megalázni akarja a fiút, hanem kíváncsi...
Nem értem miért akarják a férfiakat megalázni.
Köszönöm a válaszokat.
Mindig ilyen csajra vágytam, csak féltem kimondani az éppen aktuálisnak. :D
F24
Én fiú vagyok és imádom ezt a játékot.
Sok leánynak említettem már ezt a vágyamat, de az a negatív tapasztalatom, hogy a leányok maximum néhány százaléka vágyik ilyesmire.
Egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy ők akarnak lenni a behatoló fél. :-(
Én szeretném kipróbálni a pasimmal, de nem engedi még!Most ott tartunk hogy maszirozom az ánuszát, és nyalogatom! Na ezt imádja!
Ehhez a fajta szexhez teljes bizalom és tökéletes kapcsolat kell! Szeretem kényezteti , és a legjobb az egészben hogy vissza is kapom tőle!
Nos a feleségemnek is eszébe jut néha.Talán a kislányunk is egy ilyen alkalommal fogant :D
Ilyenkor hagyom magam, zavart színlelek mint egy szűz fiú.
Volt hogy kikötözött, gyengéden de dominánsan viselkedik.
Van mikor könyörgök neki: -de tanárnő, ezt nem lenne szabad...:D Az ilyen szerepjátékosdi nagyon felizzítja az eseményeket... és ez csak a jéghegy csúcsa...
12éve párkapcsolatban 40FF
Férfiként valamennyire vonz, bár inkább csak a kíváncsiság miatt, de megfelelő partnert nehéz lenne hozzá találni.
Mert fontos lenne a vonzalom.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!