Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nem elégít ki, és már zavar? 24L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves lány vagyok, 7 év szoros barátság után összejöttem a haverommal, aki lassan egy éve már a páromként van mellettem. Ő 30 éves, azt mondja nem akar naponta szexelni, én kívánom őt, mert hát ha az ember szerelmes, kívánja a másikat, ha már csókolózunk, beindulok, ő sajnos sokszor lepattint. Van hogy hetente 2-3 x mostanában azonban nagyon ritkán szexelünk,ezért ha szexelünk, ő hamarabb elmegy mint én, nálam így elmarad a happy ending. Most már lassan 2 hónapja nem volt orgazmusom, minden percben tudnék szexelni, ő viszont nem. Azt mondta, néha már komplexusa van, hogy ő kevés nekem. Sokat beszélek neki az érzéseimről, de dolog nem változik. Nem akarom magam ráerőszakolni sem, mert nem akarom hogy ilyen görcsös, kötelező tornaóra jellege legyen a dolognak. Elveszíteni nem akarom, de így nem vagyok boldog.

1.Mindketten szakban dolgozunk, keveset találkozunk -bár ennek pozitívan kéne hatnia a dolgokra- lehet ez is közre játszik.

2.A barátságunk alatt nem érzetem a vonzalmat sem lelkileg sem testileg, lehet utólag, most hogy együtt vagyunk, érződik, hogy régen nem volt "szikra" köztünk, ám ez megváltozott idővel.

3. Én nem vagyok egy szégyenlős típus, bevállalósabb, túlfűtöttebb vagyok, ő nem igazán, ettől függetlenül nem rossz vele a szex.

4. Szexualitás terén a problémáink: én csak akkor tudok elélvezni, ha felül vagyok, akkor sem mindig. Így amikor oda jutunk, hogy szexelünk, és nem lovagló pózban csináljuk, nekem esélyem nincs, ő hamar a csúcsra ér. Frusztrál hogy elég laposnak, unalmasnak tartom az együttléteket, ágyon kívül még sehol sem szexeltünk, én rengetegszer kezdeményezek, de ő nem akarja, pedig én szeretném ha áttudnánk élni a pillanatot, átadni magunkat az érzéseknek ha elkap minket a hév. Előző kapcsolataimban szinte bármire kapható voltam ( bizonyos határokon belül) szexi fehérnemű, kötözés, szembekötősdi is volt, szabadban, izgi helyeken, is szexeltem, de nála úgy érzem nem tudok kiteljesedni, mintha ketrecben lennék - az állandó visszautasítások miatt. Petting is hiányos, ritka nálunk én imádom szájjal kényeztetni, ő nem szeret nyalni, ujjait ritkán használja. Egy idő után nekem sincs kedvem az orálhoz, mivel ő sem kényeztet, sem szájjal, sem kézzel. Pedig imádom őt kényeztetni, de már sokszor kedvem sincs hozzá.

5. Sokszor azt érzem hogy önző. Azt csináljuk, ami neki jó, pld. sokszor van hogy odajön, megcsókol, szenvedélyesen megsimogat, masszíroza a puncimat, de amikor a tudtára adom, hogy szeretnék folytatást, visszahőköl. Ajándékot sem nagyon kapok tőle, de tudom a szeretet nem ebben mérik, mikor munkanélküli voltam eltartott, ha étteremben eszünk, sokszor ő fizet, ha bárhova kell elvisz. De én nem lelki társ, barát akarok lenni hanem tesi-lelki társ, az ember másik fele.Tudom értékelni amim van, de nekem ennél "több" kell. A kapcsolatunkban kitartunk egymás mellett,bár ő 2x dobott, de tudom, hogy azért mert sok a probléma, és egymáson vezetjük le a stresszt, ezt mindketten beláttuk. A problémák mértéke is számít, ezt is tudom. De engem ez is piszkál, hogy már 2x kirúgott tudom hogy nincs tökéletes kapcsolat, hogy minden mindenhol klappol, de ez lenne a boldogság ára? Ettől függetlenül tudunk egymásnak örülni, tudunk együtt nevetni, mosolyogni, szeretni. Bocsi ha hosszú a levelem, de legalább őszinte!

Értelmes véleményeket, hasznos tanácsokat várok!

2015. júl. 29. 18:58
1 2
 1/17 WhiteLabel ***** válasza:
72%

gyere át néha :D

Viccet félre téve, nekem az a véleményem, ha egy kapcsolatban nincs meg a megfelelő szex, illetve az egyik félt ez zavarja akkor annak félrelépés a vége, vagy van az a lehetőség hogy együtt maradtok sokáig, meg sem csalod de sosem leszel igazán boldog, mert ez mindig benned lesz, a másik meg ha kétszer szétmentetek, akkor ezek szerint kevés a szeretet (értsd: hiába szeretitek egymást ha nem tudtok egymással élni boldogan).

Ez persze csak az én véleményem.

2015. júl. 29. 19:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szexuális téren nem passzoltok. Hozzád egy olyan pasi kell aki tudja magát kontrollálni és ennél fogva te előbb eltudsz menni mint ő, nameg persze igényli a szexet, és olyan igényei vannak mint neked. Hiába vagytok el jól, ha a szex nem megy az is ugyan olyan fontos és innentől megöli a kapcsolatot. Vagy tartasz szeretőt ami nem annyira etikus. 25/F
2015. júl. 29. 19:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen eltérő a szexkultúrátok, ez így nem fog működni. Az exem volt ilyen, lusta, önző, fantáziátlan...

Örülök, hogy megszabadultam tőle, mert most olyan szexuális életem van az új párommal, amilyenre mindig is vágytam, vele nagyon összepasszolunk.

2015. júl. 29. 19:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Teljesen egyezik a véleményetek az enyémmel, tudom hogy nem passzolunk de nehéz valakit elhagyni úgy, hogy szeretem, és a barátságunkat is tönkre tenném! Önmagamat sem szeretném elveszteni....
2015. júl. 29. 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Önmagamat sem szeretném elveszteni...."

Már rég elveszítetted!

2015. júl. 29. 19:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy így adod fel önmagad. Az igényeid feladod egy olyan pasi miatt aki semmi erőfeszítést nem tesz azért hogy neked is jó legyen. Neked kéne kiraknod most már végleg akárhogy is nézzük. Fiatal vagy ahhoz hogy feladj mindent... 2. voltam. 25/F
2015. júl. 29. 19:28
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Ez egy olyan dolog, amibe szar belegondolni, szar megtenni, szar lesz utána egy ideig, de ha nem teszed meg, sosem fog semmi változni, és senyvedsz tovább, ki tudja meddig...
2015. júl. 29. 19:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Pedig de jók is voltak azok a kötelező tornaórák...:D

Teljesen más rezgésen pörögtök, nagyon különbözőek vagytok, talán ezért is voltatok csak barátok 7 évig. Ez édeskevés így. Neked egy olyan pasas kell, akinek ha épp kedve tartja, elkap a mosógép tetején és istenesen kettétöm. :) Ettől az embertől ezt az életben nem kapod meg. Döntened kell!

2015. júl. 29. 19:30
 9/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mondtam, de volt már vele orgazmusom, nem is egyszer! De igen, sajnos előbb utóbb meg kell tennem a lépést. Tudom hogy előttem az élet, fiatal vagyok még, de elég kitartó típus vagyok. De lehet nincs miért....
2015. júl. 29. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem rakod ki akkor később még rosszabb lesz most heti 1-2 szex 1 év és havi 1-2 szex majd 5 év és évente 1-2 sex és teljesen el hidegülés a másik meg gyűlölése jön és csak lakótársak lesztek egymás mellett meg keseredve és egymást hibáztatva hogy oda a fiatalságod stb stb na ez lesz tudom mert nálunk most ez van a napi 1 ről 16 év után 2 havonta 1-2 sex van kényszeredetten és kínlódva tiszta nevetségesen csak itt én vagyok akinek hiányzik a sex

Úgyhogy nagyon gyorsan szakíts vele mert csak rosszabb lesz és a turbózzuk fel a kapcsit ezzel azzal ha nem megy a sex akkor vége az egésznek!

40:F

2015. júl. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!