Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettétek már fel szex közben a telefont?
Egyik exemmel sokszor szórakoztunk ezzel.
Az egy dolog,hogy alig tudsz beszélni,de hülyeségeket is mondasz :D
Én 2 esetre emlékszem.
Az egyik még az ex-pasimmal történt. Az ikertesóm hívott valami miatt, és a srác mondta, hogy vegyem fel nyugodtan. Felvettem, megbeszéltük, amit kellett, és ennyi. Közben mindkettőre tudtam koncentrálni, bár azért próbáltam magam türtőztetni, hogy ne nyögjek fel.
A másik eset nemrég volt. A mostani pasimmal éppen szexeltünk, amikor a barátja hívta. Felvette a telefont, és közölte vele, hogy jól időzített, mert éppen szex közben vagyunk. Először nem akarta elhinni, ezért bizonyítékként engem kért a telefonhoz, hogy nyögjek neki párat. Miután megkapta, amit akart, átadtam a pasimnak a telefont, megbeszélték, amit akartak, és folytattuk tovább, amit elkezdtünk. Ennél az esetnél egyébként teljes mértékben a szexre koncentráltam, mert nem engem hívtak.
Amúgy szerintem ezek a helyzetek sokszor inkább viccesek szoktak lenni, mint cikisek. 30/N
Egyszer anyum hívott és felvettem. Azt mondtam, hogy az edzőteremben edzek, elhitte és rövidre fogtuk a beszélgetést.
22L
A páromat hivják mindig telefonon... nagyon ritkán veszi fel de ha felveszi rágyorsitok hogy ne tudjo arra figyelni..
meg van hogy csak fekszünk és megszolal a teloja és elkezdem cumizni hogy szivassam akkor visit (nevet) meg mindig probálha sutogni hogy fejezd meg mintha nem akarná.... és a telefon másik oldalárom megkérdezik hogy mit fejezzenek be meg hogy rosszkor hivták e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!