Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettétek már fel szex közben a telefont?
Figyelt kérdés
Tudtatok koncentrálni arra?2015. júl. 29. 15:07
1/19 anonim válasza:
A párom állandóan bíztatom, hogy nyugodtan vegye fel. Szerintem nagyon szórakoztató :D A másik oldalon is voltam, ugyanúgy tök érdekes/izgalmas
2/19 anonim válasza:
Volt már rá példa. :D
Úgy ahogy tudtam rá koncentrálni. :D
3/19 anonim válasza:
Én nem venném fel, amúgy is csendes módban szoktam tartani :D
4/19 anonim válasza:
Kimondottan izgató számomra. :) Nemrég volt részem ilyesmiben, de nem én telefonáltam, hanem a barátom, miközben dugott. ;)
5/19 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretek úgy telefonálni, hogy közben foglalkoznak velem
6/19 anonim válasza:
Az úgy semmi. Úgy elmenni sétálni, hogy egy távirányítós vibri van benned, a távirányító meg a pasinál vagy barátnőnél, na az már valami.
7/19 anonim válasza:
igen, apám, hívott közben a barátom alulról alám tett. Érdekes volt, de tudtam a nyögéseim kontrollálni.
8/19 anonim válasza:
Csak maszti közben, az nagyon izgató. Szextelefont is szeretem.
9/19 anonim válasza:
# 6: kedvenc fétisem. De azért ezt is lehet még fokozni... pl. üzleti tárgyalás, vagy hasonló szituációban. ;)
10/19 anonim válasza:
asszony hivott azt mondtam h futottam közbe a buszhoz
elhitte
de muszáj volt felvenni
tudják mikor kell csörgetni
voltmár többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!