Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/29 anonim válasza:
#20 Az lemaradt hogy 18 vagyok.
22/29 Rebellious Dead Lady válasza:
Max. 10 évvel idősebbekhez. Mert a korombeliek mind divatmajom búzák (úgy néznek ki) vagy páwák és gyerekessen viselkednek.
24/29 anonim válasza:
Nekem nagyon.úgy kb 35-ig.17/l:)
27/29 anonim válasza:
A lányok -àltalàban- vonzódnak az idősebbekhez,a nők már inkább a fiatalabbakhoz.Furcsa világban élünk,manapság egy semmilyen kinézetű,40 körüli nő simán megkaphat egy fiatal,kockàshasú szépfiùt,de egy fiatal lànyt csak akkor vesznek észre az ilyen pasik,ha minimum model kinézetű..
Lehet hülye vagyok,de nem értem.
29/29 anonim válasza:
Nekem mindig is az idősebb pasik tetszettek, csak hozzájuk tudok vonzódni. Kb. a 35-50 közöttiek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!