Mit tegyek, ha a tőlem jóval idősebb férfiakhoz
vonzódom?
Figyelt kérdés
Mióta világ a világ, ideálokat állítottam fel magam elé. Persze ők mind érett férfiak voltak. Ezzel az a baj, hogy már majdnem tizennyolc éves leszek, és még mindig szűz vagyok. Egyszerűen, akiknek kellenék, a fiatalabb fiúknak, mármint a velem egyidőseknek, vagy huszonéveseknek, azok nekem nem kellenek, mert túl komolytalanok, és egyikben sem látok semmi szépet. Volt egy harmincöt körül mozgó férfiú, akibe első látásra szerelmes lettem. Egész jól haladtunk, ő is egész lelkesen táplálta kapcsolatunk, de sajnos mégsem lett belőle semmi. Elment külföldre. Talán ő volt az eddigi egyetlen szerelmem... Segítsetek.. mondjatok valamit erre a helyzetre, mert megbolondulok...:/
#teleiofília
2013. okt. 22. 22:12
1/9 anonim válasza:
Kiskezét csókolom! Szerintem nyugodtan keress idősebb párt. ;)
78/F
2013. okt. 22. 22:15
2/9 anonim válasza:
Jó volt olvasni.:)
egy 34 körüli férfi
Nincs veled semmi baj, bár biztosan vannak komoly huszonévesek is! Amúgy meg sokan túlragozzák ezt a korkérdést. Az meg hogy vannak a partnereddel szemben igényeid az nem gond (kivéve ha azok túlzóak).
2013. okt. 22. 22:17
3/9 anonim válasza:
... na szépek vagyunk...
nem tudom ki a komolytalan
2013. okt. 22. 22:17
4/9 anonim válasza:
23 vagyok, a párom 4o! szóval.. nem te vagy az egyedüli:)
2013. okt. 22. 22:18
5/9 A kérdező kommentje:
Ez egyértelmű, de hol? Hogyan? Discokban biztos nem fogok találni olyan embert, aki tetszik. Mert hát végül is, az is a baj, hogy nem egyszerűen idősebbeket keresek, hanem az erős, határozott egyéniségeket, akik vigyáznak rám, és apám helyett is apám lesznek... Sajnos apakomplexusom van, de erősen.
2013. okt. 22. 22:18
6/9 anonim válasza:
Neten ismertem meg mostani barátnőmet. Ennek 3 éve, ő akkor volt 23 én pedig 41. És ki merem jelenteni, hogy nagyon jól elvagyunk...
2013. okt. 22. 22:24
7/9 anonim válasza:
ilyet diszkóban nem fogsz találni.
neten beszélgess emberekkel komolyabb témában,- de persze olyanban, ami téged is érdekel- és lehet, hogy kialakul a beszélgetések nyomán egyfajta vonzalom, amit aztán szívesen változtatna a másik fél is kapcsolatra, ha látja, hogy értelmileg, érzelmileg fejlettebb vagy a korodnál, és ezért úgy látja - látjátok, hogy a korkülönbség nem akadály.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!