Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/29 anonim válasza:
Nem, jobbak a fiatalabbak, rugalmasabbak, jobbak az ágyban. Velem egykorú legyen, vagy pár év plusz, mínusz. 29n
14/29 anonim válasza:
Igen. Akinek már oszes a haja, de olyan jó sportos meg határozott kiállású. Úúúú az nagyon jó !
17L
15/29 anonim válasza:
Jó tudni, hogy 45 évesen is összejöhetek 17 éves körüli lányokkal, de azt még jobb, hogy így 22 évesen viszont még esélyem sincs . -.-
16/29 anonim válasza:
Igen, általában őket tartom partnernek is, de nekem nem a 10-20 év az idősebb.
Maximum az talán 5. De ha valakinek van olyan egyénisége… nem tudom meddig lehet elmenni.
18/29 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, hogy az évek csak számok...
ha valaki vonzó számomra, akkor lehet egy fiatal, jóképű pasi, vagy akár egy idősebb, sármos férfi...
más kérdés, hogy mit mond az eszem, mert mondjuk 21 évesen nem biztos, hogy egy 40 éves férfival jó lenne hosszútávon...
Ebből kifolyólag talán jobb is, ha nem kezdek ki velük, de azon nem változtat, hogy vonzóak számomra az idősebb férfiak is.
19/29 anonim válasza:
22:21 teljesen igazad van! De lehet addigra lemegy ennek a divatja.
20/29 anonim válasza:
Csak az idősebb férfiak vonzanak. Minimum +25. Kb. 40-ig nagyon szexi egy férfi. (Akinek nem inge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!