Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hány évesen oráloztatok először és milyen volt az első élmény? (:
17.
Utólag rossz a partner miatt, nem is bánom, hogy sikerült fogakat használnom.
13 voltam és azzal a fiúval, akivel elveszítettem a szüzességem (ő 17 volt). Kicsit ügyetlenkedtem az elején, de megtanított, hogy hogyan csináljam. Akkor is és azóta is szeretem, mert tudom, hogy ezzel örömet okozok a másiknak
22L
16 évesen, az első barátommal, akivel később a szüzességemet is elvesztettem.
Nagyon féltem, hogy elrontom, mert fogszabályzóm volt és nem akartam beleakadni. Illetve egy kicsit kellemetlen volt, mert fájt a szám :D
16 voltam.
A barátom megkért ,hogy mostmár én is kényeztessem szájjal.
FÉltem tőle,tudtam,hogy el fog jönni ez a pillanat is.
De fel akartam készülni. Nagyon távolálló dolognak tartottam,mert sose csináltam előtte. És féltem,hogy vajon milyen lesz az illata,íze.
Nagyon béna voltam. HA visszamehetnék az időben ,máshogy csinálnám:D Szerencsére türelmes volt a barátom :) és most két év után már elég profivá váltam. (még mindig együtt vagyunk)
SZóval nekem nagyon idegen volt elsőre, sőt még másodjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!