Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon kívánom, hogy kinyaljanak, de nem élvezem?
A volt barátom hiába csinálta nekem orálisan, én soha nem tudtam elélvezni.Mindig mondtam neki, hogy erősebben csinálja, meg mozgattam a csípőmet, vagy nem is tudom, meg próbáltam vele beszélni, hogy ne csak a nyelve hegyével csinálja, mert az nekem kellemetlen. És azt mondta, hogy akkor én vagyok "rosszul összerakva", ha ezt nem tudom élvezni.
És már kezdem elhinni, hogy igaza van. Legjobb barátnőmmel beszéltem erről és azt mondta, hogy valószínűleg rosszul csinálta. De most fogjam a volt pasimra? Neki nem én voltam az első, biztos volt már gyakorlata.
Őrülten izgat a gondolata, hogy kinyaljanak, de akkor eszembe jut, hogy ez nekem élvezhetetlen...
A maszturbálást egyébként élvezem, szóval képes vagyok az orgazmusra, akkor mi a baj velem? Izgat, de mégsem megyek el?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, nekem az volt a gond, hogy egyből a nyelve hegyével bökdöste a csiklómat, semmi rávezetés, vagy ilyesmi. Lehet, hogyez másnak tetszik, lehet, hogy nekem is tetszett volna, csak előtte kellett volna egy kis nyalogatás, meg puszik. Jó, elnézést, beleéltem magam. :D
És mondtam neki, hogy szerintem hogy lenne jó, de nem nagyon figyelt... :/
Nekem még ő volt az első (ez gondolom észrevehető volt, hogy ilyen kis tapasztalatlan vagyok :)), és azt hittem, hogy tényleg béna vagyok, pedig én próbáltam vele erről beszélni, de csak hárított.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, ezek után talán nem leszek olyan önbizalomhiányos, ha orálra kerül a sor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!