Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz ha nem élvezem a s. zexet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 17:15
1/17 anonim válasza:
Ez nem ,,gáz,, alapon működik.Javíts rajta,gyakorolj és akkor élvezni fogod.
2/17 anonim válasza:
Nem gáz, de rá kell jönni, hogy a partnered miatt, vagy azért, mert veled van baj.
3/17 A kérdező kommentje:
Nincs partnerem
2015. jún. 28. 17:17
4/17 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én se élvezem, 20N
5/17 anonim válasza:
nem gáz, van uborka,kolbász,banán :D
6/17 anonim válasza:
várd ki,
volt egy csajom 3 év aktív szexuális élet után partnert cserélt és velem élvezett el először ...na azóta le se lehet lőni :D
7/17 anonim válasza:
én ilyenkor mindig arra gondolok, h vmi lelki dolog lehet, vagy korábbi, vagy vmi mostani kapcsolatban nincs rendben vmi, és ez lányokkal nem testi dolog sztem többnyire, hanem lelki eredetű lehet, bár nem vagyok szakértője a dolognak, bár több ilyen csajt is hallottam már erről beszélni, és nem a partnereket szidták 1-2 kivétellel.
A két csaj nem beszélgetett el szexuálpszichológussal? egy óra biztos sok, de ez elég komoly dolog úgy gondolom, ha rövid ideig tartana, akkor azt mondanám, h várjátok meg, de nem tudni, így ez hangzik okos ötletnek.
8/17 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, amúgy!
2015. jún. 28. 19:18
9/17 anonim válasza:
úristen, pasiként hogy nem tudod élvezni?? nem lehet, h meleg vagy?
10/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mel.eg
2015. jún. 28. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!