Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövet próbált már valaki?
Mik a tapasztalatok? Férfiaknak való erényöv mennyire népszerű? Ki engedné a farkára tenni?
Láttam olyan filmet is, ahol a csaj csak azt engedte, hogy műfarokkal dugja őt a srác, de neki közben végig erényövben kellett lennie. Biztos jól felizgult, de nem sülhetett el. Nem kellemetlen, ha a nőnél van a kulcs, és csak napok/hetek múlva engedi elélvezni az illetőt?
Ennek a műfarkas dolognak igazából akkor van értelme szerintem, ha a pasi farka alapból túl kicsi és/vagy túl vékony. Ebben az esetben lehet célszerű, illetve izgalmas mindkettejüknek, ha egy méretesebb és vastagabb műfarkat húz fel a sajátja helyére, és azzal dugja a csajt.
Az mondjuk más kérdés, hogy a csaj a dugás végeztével azért kiverhetné a pasinak cserébe... Viszont az is igaz, hogy éppen a kis farkú pasik közül izgat nagyon sokakat, ha ők nem mehetnek el minden egyes alkalommal, és a barátnőjük így erényövben tartja őket. :)
Te amúgy fiú vagy, vagy lány? Ha fiú, esetleg próbáltad már, vagy szeretnéd kipróbálni? ;)
Engem is érdekelne a dolog de még sose próbáltam. Simán megengedném. :)
18/F
Én mindenképpen ki szeretném próbálni egyszer.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!