Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt hasonló tapasztalatotok? Kisebb után nagyobb intim méretet nagyon élveztem, majd ismét kisebb jött és nagyon nem jó, volt veletek is hhasonló?
Alias, a mostani pasidnak kisebb a farka mint az előzőnek?
Intimtorna esetleg segít, hogy szűkíts magadon.
Amúgy igen, tudom milyen èrzés
Igen a mostaninak kisebb elég sokkal, akkor nem panaszkodtam mikor nagyobbra váltottam. Neked milyen különbség volt közöttük?
A kisebbel el tudtál élvezni a nagyobb után?
1#
13-15 /3-3,5cm legtöbbször a nagy 20,5/ 5,5kb
Nem, nekem pont a kisebb méret jön be, aminél nem kell azon parázni, hogy méhszájon döfköd vele a pasi, meg tőle sem igényel folyamatos önkontrollt és odafigyelést, meg nem kevés ügyességet, hogy ne okozzon fájdalmat, mert szeretem, ha mindketten önfeledten, felszabadultan élvezhetjük a szexet.
(Amúgy nekem egy 5,5 cm átmérőjű pénisszel a farkas póz lenne az egyetlen, ami szóba jön, és még a határesethez sem lenne közel, az orális szex meg kb. a makk kényeztetéségre korlátozódna, mivel szerencsére nincsen kivehető protézisem, szóval kb. a lingam masszázs tudásomat gyakorolhatnám egy ilyen méret estén, amit azért nem neveznék kielégítő szexuális életnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!