Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én fiú létemre úgy irigylem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fiú létemre úgy irigylem a csajokat ti is fiúk?

Figyelt kérdés
mert nekik van melluk meg puncijuk és akkor játszanak veluk amikor csak akarnak, most szivesen lennék csaj, egész nap a melleimel játszanék, vagy a nunimal

2015. júl. 26. 19:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Statisztikák szerint ugyanabban a munkakörben egy nő kevesebbet kap, mint egy férfi,pedig sokkal lelkiismeretesebben elvégzi."

Statisztikával mindent be lehet bizonyítani. Mellesleg ha ez igaz lenne, akkor soha senki nem alkalmazna férfiakat. Nem logikus?

Ha egy nőt nem vesznek fel az nem azért van mert gyereket vállal hiszen az első szülése eléggé kizolódott 30 felé a legtöbb esetben. És ott a gyes. Ha szülsz otthon maradsz. Vagy Szerinted neked jár a nettó több százezer mert a kölyökkel gügyög?

A szexpartner találás is összetettebb dolog. Az egyik válaszoló fentebb kifejtette.

A munkához visszatérve, sok helyen van női kvóta, vagyis az alkalmazottak 20%-nal nőnek kell lennie, Függetlenül attól, hogy alkalmas-e a feladatra.

2015. júl. 27. 03:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj-jaj ezek szélsőséges példák.. most akkor kezdjük azzal, hogy egy nagy multinál vagyok, a tesóm is,

hüüüh láss csódát tele van nőkkel, lányokkal.. egyáltalán nem tünnek elnyomotnak, van akiről tudom hogy ugyanabban a beosztásban jobb órabért kap, pedig nincs ott régebb óta mint én.. max fél évvel.

Miért,, fingom sincs.. annyira nem szoktam ezzel foglalkozni.

Ezek a rettegek hogy megerőszakol valaki, hát, ezzel az erővel rettegjek ha sőtétben egyedül megyek haza [mondjuk tényleg] de aztán fiú vagy vagy lány holt mind1, kivétel ha egy kigyúrt állat vagy. Bár ha megkéselnek az se sokat ér. Azért nem minden második nőt erőszakolnak meg.

Na jó mind1 is,,, igazából ha általánoságban nézem, háát mindkettő jó, de akkor is valszeg igen a lányoknak könnyebb. És mondom nem az ilyen szélsőségeket kell nézni, hogy jaaj ki ugrik rám a bokorból, vagy rondább vagyok mint Quasimodo..

Vagy statisztikának ott van, hogy JÓVAL TÖBB férfi lesz öngyilkos mint nő..stb stb.. a lányoknak egyszerűbb, DE ettől nem feltétlen jobb is.

Igazából fiúként is lehet egyszerű életed, .. De mondjuk hosszabb orgazmusod sose lesz az fix, elélvezel azt kb ennyi,, ez nőknek mindenképp előny.

Szóval ja, ezen felül meg úgyis egyéni preferáció kérdése

2015. júl. 27. 21:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

JA meg azért elég sok lány, láthatóan olyan narcisztikus mint a szar, még az átlagosak is,, és talán itt-ott a ducibbak is,, szóval biztos jó elvannak a bőrükben. Nincs nekik olyan rossz dolguk egyáltalán.

JA meg tényleg, gyerektartás, azt is a férfi fizeti, mind1 miért, hogy történt bármi, miért mentek szét stb stb.

2015. júl. 27. 21:26
 24/24 anonim válasza:
Kb. 1000 dolgot fel tudnék sorolni,h miért jobb fiúnak lenni :)
2015. nov. 18. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!