Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fiú létemre úgy irigylem a csajokat ti is fiúk?
nyugi kérdező, következő életedben majd lányként fogsz újjászületni
hát van benne valami,, végül is lányként sok előnyöd van ami abból ered hogy lány vagy... csáb stb.. azé ha egy fiú pislog rád szépen valahogy nem olyan vonzó..
de én inkább azt szoktam nézni, hogy lányoknak sokkal sokkal több ruha van, persze már csak azért is mert ugye több féle ruhájuk is van, szoknya, cicanadrág, ilyen-olyan nadrág stb stb... fiúként meg pfff poló, nadrág.. és fele annyi anyag. Pedig vannak nagyon finom anyagu női ruhák, amiket simán lehetne ffi-nak is...
mmmm
Mi az, hogy "bármikor szexelhetsz"? :D
Miért szexelhetnék bármikor, csak azért mert nő vagyok? 1. Már nem azért, de a "vonzó" szócskát mindig kifelejtitek ebből a mondatból... Egy soványka, formátlan, csúnya arcú lányra miért fanyalodna rá bárki? Hülyeség, hogy nőként könnyebb... Ugyanolyan nehéz, ha nem vagy vonzó, bomba alakú, stb... Ugyanúgy, mint a férfiak esetében. A vonzó, jó testű, kóképű férfiak könnyen szexelnek, a csúnyábbak, kevésbé könnyen. A vonzó nő könnyen szexelhet, a nem vonzó kevésbé könnyen. Tapasztalataim alapján ez nem nemfüggő.
2. Még ha könnyen is kapok szexet, mi van, ha én az illetővel nem akarok, aki velem akar? Az, hogy pár jöttment mindig megd#gna, nem segít nagyon ki, ha nekem az tetszene, akinek én sosem fogok, mert nem vagyok vonzó lány... Ennyire nem vagyok ösztönlény, hogy bárkivel lefeküdjek, csak mert jött a lehetőség. Azt hittem, ez nyilvánvaló amúgy.
Na, de kicsit elkanyarodtam a témától. Kérdező, ha férfiként bújhatnál bele egy nő testébe, biztos örülnél, de ha tényleg nőként léteznél, kétlem, hogy annyit játszadoznál a saját melleiddel, amik hozzád nőttek, és kb. már fel sem tűnik, hogy ott vannak. Felizgatni meg soha nem fog a saját melled. :D
Én szeretek férfi lenni. Igaz hogy a nők a szexualitásuk miatt sok mindent megkapnak, de nekik ez az átkuk is. Mert ha többet akarnak az élettől, mint másokon élősködni szexért, akkor is ugyanúgy le vannak kezelve.
Én erős vagyok, simán fel emelem a testtömegem kétszeresét. nem kell félnem a sötétben, hazaúton hogy valaki megerőszakol.
Nem kell véreznem, ha nem vágtam meg magam. Nem görcsöl a hasam csak úgy magától. Jobb a térlátásom és inkább jobban racionálisak a döntéseim, mintsem érzelem alapúak.
Minden munkahelyet, ami nem az erotikára épít, meg csinálhatok, ha akarom és ha szakmaköteles, akkor van szakmám, legyen az bármilyen nehéz fizikai. Ha pisilni kell, csak a cipzáram kell lehúznom. Ha én dugok meg minden ellenkező neműt, senki se ítél el a saját nememből sem.
Ne érts félre, imádom a nőket, minden egyes porcikájukban, érzésükben és tulajdonságukkal. De nem cserélnék velük.
Álmodik a nyomor 3-as.
Mellesleg miért irugyelném őket? Mivel férfi vagyok komolyan vesznek minden szakmában és nincs szükségem lábszétrakásra, higy boldogulhak. Nem vérzik havobta a pi...ám amitől idegbeteg vagyok. Nem kel rettegnem, higy valami paraszt felcsinál és lelép vagy, hogy megerőszakolnak az utcán. És még sorolhatnám.
Ha nő lennél, akkor természetes lenne, hogy van melled és nem izgatna fel a dolog.
Egyébként buta kérdés, mert a legtöbb ország férfisoviniszta, mindenhol rosszabb nőnek lenni. Pl egy arab országban lennél nő? De még Magyarországon is sok az előítélet. Statisztikák szerint ugyanabban a munkakörben egy nő kevesebbet kap, mint egy férfi,pedig sokkal lelkiismeretesebben elvégzi.
Munkát kapni pedig sokkal egyszerűbb egy férinak. Ha fiatal nő vagy, nem vesznek fel, mert elmész majd szülni, ha kicsi gyereked van, nem vesznek fel, mert beteg lesz a gyerek. 40 felett meg már nem kellesz, bár ez a férfiakra is igaz. Ha egy nő azért kap meg egy munkát, mert szép, ott lesznek ezzel kapcsolatban elvárások, én meg nem dugnék a főnökömmel.
Én átlagos külsejű nő vagyok, és valóban nem panaszkodhatom a szexre. Egészen jóképű pasik hajtottak rám, de tény és való, hogy a legtöbb csak azt akarta. Ha szexin öltözködöm, biztos dugni akarok, ha szolidan, a kutya sem vesz észre. Szóval azért ez sem olyan egyszerű.
Egy nő könnyebben talál magának szexpartnert, egy férfi könnyebben talál magának tartós kapcsolatot. Az élet nagy igazságtalansága, hogy mindkettő pont fordítva szeretné.
Ezt „a férfit jobban megfizetik ugyanabban a munkakörben” butaságot honnan veszitek? Azonos munkakörben nincs és nem is lehet nem szerint eltérés. Ha mégis, az marha kemény retorziókat von maga után, ha a munkaügyesek megorrontják, márpedig ebben egész jók.
Csakugyan van különbség, ha a nők és férfiak egy főre jutó átlag keresetét vizsgáljuk statisztikai alapon, de ez azért van, mert a szemérmetlenül magas fizetéssel járó állásokat általában férfiak töltik be. Hány női bankvezért, vállalti főfejest ismerünk, vagy pl. a politikusok ivararánya? Ez persze nem túl sok férfit érint, de rendesen elviszi a statisztikai arányokat.
Az átlagember szintjén ez a különbség már nem mérvadó. Rengeteg családban a nő a főkereső. Nálunk is, és nem érzem úgy, hogy hőbörögne a férfiúi büszkeségem. Egyszerűen őt Állam bácsi alkalmazza, engem meg a joviális vállalkozói szféra. Pont.
Az viszont klasszul esett egy kolléganőmtől, hogy ezzel a magasabb férfi fizetés dologgal lazán bevádolt. Végül meg kellett mutassam a fizetési papíromat, hogy megnyugodjon a kicsi lelke.
Hozzáteszem, ugyanúgy informatikai melót végzett, mint én, hajszálra ugyanabban a munkakörben, csak amikor megérkezett az áru, - alkalmasint több raklap-, én pakoltam, ő meg nem, mert hát én lennék a férfi. Vagyis, relatíve lehet, hogy én kerestem rosszabbul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!