Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért álmodoznak nagy péniszről, ha az én Jancsimtól elkezdenek sírni?
Figyelt kérdés
Amint szexre kerülne a sor leszögezik,hogy nem engedik be teljesen,1 kiló síkosító kell stb. Mirt ilyen álszentek a mai lányok ? :(2015. júl. 25. 13:41
2/9 A kérdező kommentje:
Azt azért jelezném,hogy a választ nem izzadós,pattanásos arcú,szűz trolloktól várom.
2015. júl. 25. 14:24
4/9 A kérdező kommentje:
Ajj gyerekek :D szerezzetek gyorsan csajt magatoknak.Ez a rosszindulat.:D
2015. júl. 25. 15:10
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem konkrétan a péniszed miatt sírnak, hanem attól, hogy Jancsinak nevezed azt.
Úristen...
6/9 anonim válasza:
én attól sírok hogy minden válaszoddal azt akarod tudatni hogy mekkora nőcsábász vagy jó vicc :D és igen szerintem is azért sírnak mert Jancsinak nevezed vagy mert pici.
7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes :DAzthittem van itt akkora dákóval rendelkező ember is mint én. :P 22 centi.Biztos van még nagyobb is.Normális választ?:3
2015. júl. 25. 18:16
8/9 A kérdező kommentje:
Mind1 :DAmekkora isten vagyok én...Úgyis irigykedni fogtok,szóóóóval törlöm a saját kérdések közül.Jó irigykedést szíveim! :3
2015. júl. 25. 18:20
9/9 anonim válasza:
"Amint szexre kerülne a sor leszögezik,hogy nem engedik be teljesen,1 kiló síkosító"
Gondolom, nem csak női logikával lehet megérteni, hogy egy olyan hüvelybe, ami izgalmi állapotban 13-14 centire tágul hosszában, nem lehet egy 22 centis péniszt "teljesen beengedni".
Azt meg elhiheted, hogy egy nő pont annyira vágyik rá, hogy szex közben a partnere ütemesen méhszájon döfje a péniszével (és ehhez nem kell 18 centire sem növesztenie, nemhogy 22-re), mint amennyire egy férfi vágyik arra, hogy a partnere kutya pózban egyik sarkát fellendítve egyfolytában, ritmikusan tökön rúgja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!