Durva lenne ha elkezdenék sirni miközben csinálják a tetkómat?
21:08 vagyok! Ritka az a nő? Ezt honnan veszed?
Én nő vagyok, egyik tetkómnál sem sírtam, szünetet sem kértem, húgom szintúgy, és sok nő rokonom sem sírt mikor tetoválták.
Ilyen téren a nők erősebbek ám, mint a férfiak;)
Van pár tetoválásom,nem is kicsik és a gondolod fogadd meg néhány tanácsomat:*Először is lehet kérni fájdalomcsillapító oldatot
*Azt a felületet,amit tetoválni fognak,előző 1-2 nappal kezd el kezelni folyamatosan bepanten kenőccsel,így sokkal puhább lesz a bőröd,könnyebben tudják tetoválni
*egyél,igyál előtte cukros dolgokat,ne éhesen menj tetováltatni,sőt ha olyan helyen tetovál közben csócsálhatsz is gumicukrot vagy valamit,ha engedi a művész
*Vigyél magaddal zenét,és hallgasd,eltereli a gondolataid!
Ezek személyes tapasztalatok,mondjuk lekopogom nekem elég masszív a bőröm,könnyű tetoválni és magas a fájdalomküszöböm szóval nekem nem fájt,inkább érdekes,egy két helyen csikis egy két helyen kellemetlen volt,de fizikai nagy fájdalmat nem éreztem!Ha sokáig tetovál akkor már enyhe égő érzés is felfog lépni!18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!