Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? A barátom már nem kíván szexuálisan.
Alig szexelünk mostanában, nem tudom mi lehet a baj. Azt mondja fáradt, nincs kedve hozzá, pedig én tényleg megteszek mindent, hogy jó legyen a dolog. Lehet már nem tetszem neki? Jövő hónapban lesz 2 éve hogy együtt vagyunk, talán már unalmas vagyok neki...
Szerintetek mit kéne tennem?
nekem akkor volt ilyen, amikor munkanélküli voltam, és egyébként is összejött pár durva dolog. Halott barát, kötőszöveti daganat, amiről szerencsére kiderült, nem halok bele. de a tartós munkanélküliség őrölt fel végül. Először csak feleslegesnek éreztem magam, aztán apránként még magam előtt is alig észrevehetően, szépen elment az életkedvem. Először csak szégyelltem magam, hogy a párom nyakán élek, aztán szorongtam is már, végül, mire észbe kaptam minden kiszürkült. Öröm, szex, minden. Az étel se érdekelt, nem hogy a szex. mivel szorongtam, nem volt az erekcióm se okés, a párom észrevette, és kialakult az öngerjesztő folyamat. mindig volt kifogásom, hogy mért ne feküdjünk le. Idővel magára vette, én meg nem vettem észre. A depresszió nem segít az ilyesmiben. Aztán szerencsére, mivel ismer már, ő vágta le hamarabb, hogy nagyobb a baj velem belül, mint kívül. Türelmes volt, neki hála túléltem, és a kapcsolatunk is. A hogy jött, ment a dolog, akkor múlt el végleg, amikor lett melóm, de már előtte egész rendben voltam.
Lehet nektek is beszélnetek kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!