Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idosebb ferfiakkal (30-40esek) tenyleg jobb a szex?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom/hallom, hogy ok tudjak mi kell egy nonek, veluk olyan orgazmust lehet elerni, hogy hihetetlen. Komolyan igy van?
19/L
2015. júl. 24. 08:47
21/25 anonim válasza:
Hülyeség! Nem korfüggő, hogy ki milyen az ágyban. Volt már huszonéves pasi az életemben, aki mindig orgazmust okozott, és volt negyvenes férfi, aki soha nem tudott csúcsra juttatni.
22/25 anonim válasza:
Életem soràn egyetlen partnerrel sikerült hüvelyi orgazmust elérnem,az illető egy 18 éves fiú volt :)
23/25 Szemüveges válasza:
Sziasztok. Mindig úgy éreztem hogy a legfontosabb a nők elsőbbsége a szexben. Ezt már 20 évesen is így csináltam. Mindig szeretem a partneremet kényeztetni a nyelvemmel. Az intim méretem nem extrém, inkább átlagos. Ezért igyekszem sokat belevinni a nyelvemmel. Ha a hölgy szereti akkor popsit is nyalok. Csak azt nem értem miért vonzódom jobban a 40-50 évesekhez. Én 30 vagyok és párkapcsolatban élek egy 25 éves lánnyal. Szeretem őt, de a szex nincs olyan jó mint egy 30-40 éves nővel. Amikor meglátok egy nálam idősebb hölgyet, aki csinos, telt, éppen csak ott gömbölyű ahol kell. Akkor bizony lázba jövök. Imádom őket kényeztetni és minden pillanat élmény számomra.
24/25 anonim válasza:
Szerintem nem korfüggő, hogy ki milyen a szexben, persze nem árt egy kis tapasztalat. Ugyan itt 33 éves férfi fiatal lányt keres :D
25/25 anonim válasza:
Én 35 vagyok, velem tényleg jobb ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!