Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idosebb ferfiakkal (30-40es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idosebb ferfiakkal (30-40esek) tenyleg jobb a szex?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom/hallom, hogy ok tudjak mi kell egy nonek, veluk olyan orgazmust lehet elerni, hogy hihetetlen. Komolyan igy van?

19/L

2015. júl. 24. 08:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

nem is számithattunk másra minthog a 20 évesek összehadakoznak a 40 esekkel

pedig elég egyértelmű a válasz a kérdésre

gyere kislány próbáljuk ki 38F utána te döntsd el a választ

sok sikert a többi 40 eshez

és sok sikertelenséget a 20 asokhoz

2015. júl. 24. 10:23
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
"sok sikertelenséget a 20-asokhoz" Én ebben nem lennék olyan biztos.
2015. júl. 24. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

kb hasonló válaszokra számítottam, persze a 30-asok azt hiszik ők az istenek, a 20-asok meg ellenük beszélnek :D

na mindegy, én nem fogom egyik oldal pártját se, azzal feküdj le aki tetszik, mindenki más és egymáshoz kell szokni, azért mert találkozol egy bénább 20-assal meg egy jobb 30-assal, ez még nem jelent semmit, bénák minden korosztályban vannak...

23F

2015. júl. 24. 10:33
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg, h ha a nők nagy része aktivizálná magát, és nem csak "várná h megbaxák", akkor közel bárkivel élvezhetné a szexet, már ha szerelmes. Ha ő is arra figyelne, h neki jó legyen, v legalább szólna, nem csak később a barátnőknek panaszkodna, akkor fiatalabb egyénnel is élvezhetné a dolgokat. Az idősebb férfiak is csak azért jobbak mert már sok nőt kipróbáltak és már nem kell nekik mondani, h mit élvez a másik nem jobban. De persze ezt is csak azok a 30-40-esek tudják akik sokat nőztek. Egy nyomi 40-es ugyan olyan béna mint egy 20 éves. Sőt még rosszabb, mert kevesebbet is bír. Pl lekókad neki.
2015. júl. 24. 11:16
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem lehet általánosítani, én voltam olyan harmincas-negyvenessel, aki lusta, fantáziátlan, önző volt az ágyban.

Hozzáteszem, a NŐNEK is meg kell ahhoz "érni", hogy igazán élvezni tudja a szexet! Huszonéves koromban volt olyan partnerem (30 közeli), aki nálam jóval magasabb szexkultúrával rendelkezett, de nem tudtam vele mit kezdeni, mert én akkor még nagyon gátlásos voltam, lazulásra képtelen. Hiába próbált feloldani, engem inkább csak frusztrált a köztünk lévő szintkülönbség, még görcsösebb voltam vele, mint egyébként.

Amúgy szerintem nem a tapasztalaton múlik feltétlenül... ha egy férfi figyelmes (ilyen a természete), akkor viszonylag kezdőként is nagyon jó vele a szex. Sőt, velük lehet igazán csiszolódni, együtt fejlődni!

Úgyhogy én a mai eszemmel inkább a személyiségnek tudom be a szex minőségét. Ha valaki képes odafigyelni a másikra, emellett nyitott az újdonságokra, képes kommunikálni szex közben is, akkor jó vele a szex. Egyébként nem.

2015. júl. 24. 11:42
 16/25 A kérdező kommentje:

Kedves #8-as :)

Biztos jo lehetsz az agyban, ha mar ennyi sok baratnod meg kalandod volt, de az ejszaka meg mindig ejszaka, nem eszaka. ;)

2015. júl. 24. 11:49
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos ez nem igaz. 30+N
2015. júl. 24. 12:11
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Biztos hogy jobb. A fiatal fiúk csak a saját érdeküket nézik. Minél hamarabb végezzenek és kész. A többi nem érdekli őket.Az idődsebb férfiak meg tudják hogy kell.
2015. júl. 24. 12:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Én írtam a kettest. Sem nőt sem egy fiatalt nem bántottam meg vele. Pontosan tudom milyen voltam fiatalkoromban és milyen vagyok most. Miért kell ezen bárkinek is vitázni. Láttatok már mást Magatok előtt szeretkezni? Látatlanban beszéltek olyanokról amit nem ismeretek. Én még egy 5 éve swinger klubba is jártam. Végig keféltük az egész éjszakát. Volt egy éjszaka hogy három nővel is voltam.Volt éjszak hogy 5ször mentem el. Volt ott húsz éves fiú aki semmiben nem vallott szégyent a lányokkal szemben az mondta hogy szeretne ilyen farkat mint nekem van negyven évesen mert tényleg sokat bírok. De egyszer eljön amikor mindannyian megöregszünk. Én is szeretnék ezzel az ésszel hozzáállással 20 éves lenni megint, de hát nem tudok. Senki ne nézze le a másikat mert aki ma 25 az maholnap 50 éves lesz. Szeressünk és boldog vagyok azért mert fiatal lányok lehettek velem boldogak de boldog vagyok azért is mert lelkileg meg megtalálták egy 25 éves fiú oldalán azt akivel egy életet elképzelnének. Ez nem versengésről szól. Mint amikor egy lány úgy 28 évesen megállított a második élvezésem után és megkérdezte: te hova rohansz? Élvezni akarom hosszan. Több mint egy órát szeretkeztünk és annyira tudok izgatni és lecsillapítani hogy akkor tudtam meg milyen is egy nővel hatalmasat élvezni. Nem minden hogyan hány évesen mennyit? Csak szeressünk és élvezzük.
2015. júl. 24. 12:55
 20/25 anonim ***** válasza:
„Fiatalabb fiúk csak a saját érdekeiket nézik” Nem mimdegyik, pl. nálam a szex kölcsönös örömszerzésről szólt volna 20-on éves koromban, és arról szólna most is 32 éves koromban. Azért csak szólna, mert esélyem sincs a nőknél, hála a külsőmnek.
2015. júl. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!