Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idosebb ferfiakkal (30-40esek) tenyleg jobb a szex?
Mindenhol azt olvasom/hallom, hogy ok tudjak mi kell egy nonek, veluk olyan orgazmust lehet elerni, hogy hihetetlen. Komolyan igy van?
19/L
nem is számithattunk másra minthog a 20 évesek összehadakoznak a 40 esekkel
pedig elég egyértelmű a válasz a kérdésre
gyere kislány próbáljuk ki 38F utána te döntsd el a választ
sok sikert a többi 40 eshez
és sok sikertelenséget a 20 asokhoz
kb hasonló válaszokra számítottam, persze a 30-asok azt hiszik ők az istenek, a 20-asok meg ellenük beszélnek :D
na mindegy, én nem fogom egyik oldal pártját se, azzal feküdj le aki tetszik, mindenki más és egymáshoz kell szokni, azért mert találkozol egy bénább 20-assal meg egy jobb 30-assal, ez még nem jelent semmit, bénák minden korosztályban vannak...
23F
Nem lehet általánosítani, én voltam olyan harmincas-negyvenessel, aki lusta, fantáziátlan, önző volt az ágyban.
Hozzáteszem, a NŐNEK is meg kell ahhoz "érni", hogy igazán élvezni tudja a szexet! Huszonéves koromban volt olyan partnerem (30 közeli), aki nálam jóval magasabb szexkultúrával rendelkezett, de nem tudtam vele mit kezdeni, mert én akkor még nagyon gátlásos voltam, lazulásra képtelen. Hiába próbált feloldani, engem inkább csak frusztrált a köztünk lévő szintkülönbség, még görcsösebb voltam vele, mint egyébként.
Amúgy szerintem nem a tapasztalaton múlik feltétlenül... ha egy férfi figyelmes (ilyen a természete), akkor viszonylag kezdőként is nagyon jó vele a szex. Sőt, velük lehet igazán csiszolódni, együtt fejlődni!
Úgyhogy én a mai eszemmel inkább a személyiségnek tudom be a szex minőségét. Ha valaki képes odafigyelni a másikra, emellett nyitott az újdonságokra, képes kommunikálni szex közben is, akkor jó vele a szex. Egyébként nem.
Kedves #8-as :)
Biztos jo lehetsz az agyban, ha mar ennyi sok baratnod meg kalandod volt, de az ejszaka meg mindig ejszaka, nem eszaka. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!