Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon nagy probléma, hogy a leendő párom 5cm alacsonyabb, mint én?
nem kellene,hogy az legyen
nyugtatgasd őt,hogy ez tök oksa
Én nő vagyok, engem nem zavarna. (Én elég magas vagyok, de azt figyeltem meg, hogy ez a pasikat az ilyen irányú magasságkülönbség sokkal jobban eltántorítja a kezdeményezéstől, mint amennyire engem zavar, illetve zavarna adott esetben.)
A legjobb barátnőm meg 12 centivel magasabb a férjénél. (Nagyon nem úgy néznek ki, mint akik megbánták, és már van két gyerekük is. :-))
hát én 170 cm vagyok, és én nagyon nehezen tudnám elviselni hogy a barátnőm magasabb mint én. Pedig a legtöbb lány sajnos magasabb nálam. Nem tudom ugy férfinak érezni magam.
Kérdezted tőle hoyg zavarja ? vagy mégis mit mond ? hogy veszed észre ?
Hát mint mondtam engem nemzavar.. Szeretem,és kész. A legjobb barátom volt,és így alakult szerelemmé. Tuti,hogy őt zavarja. Szokta mondani,hogy én miért vagyok ilyen magas.. Stb..
De esküszöm,ha vele vagyok,tényleg alig van rajtam cipő..
#4...bírom, mikor a 170 centis pasik hisztiznek, hogy a legtöbb lány magasabb náluk... Ki kell, hogy ábrándítsalak, a legtöbb lány alacsonyabb nálad, csak nem veszed őket észre, te nagyokos.
Kérdező, milyen tanácsot adjunk? Éreztesd vele, hogy ez nem gáz (bár szerintem érezteted :)), és kész... nem tudsz vele mit csinálni.
És miért érdekel, hogy szerintünk ez probléma-e? Szerelemben nincs helye a közvéleménynek. :D De most komolyan.
Igazából a tanácsot azért kértem,hogy mit mondjak neki,hogy ne zavarja.
Köszönöm a választ mindenkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!