Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen gáz, ha még szűz vagyok és nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy várjak-e még az igazira, vagy belemenjek egy egy éjszakás kalandba, de már vágyom a szexre. Nem a szex lenne a legfontosabb nekem egy kapcsolatban, de már néha nem bírok magammal, és fokozódik ez a vágy. Nekem eleinte a csók, ölelés, kézfogás is nagy szó lenne, de nehéz mostanság rendes lányt találni. Tisztelet a kivételnek persze. 19/F2015. júl. 23. 18:24
11/18 WhiteLabel válasza:
Miért mást kérdezel? magadnak tedd fel a kérdést, jó így neked? nem? akkor lehet ellene tenni, ellehet menni edzeni és össze lehet szedni magad, ha meg így jó, akkor sem fogsz pár nélkül maradni, csak várnod kell, egyetemre mész, kell a tapasztalat? Minek? hogy beletudj pofazni a csőbunkok hülye dumaiba aminek a fele kamu, a másik fele meg jobban ki van szinezve mint egy oteves kifestoje? Van értelme ezért kapkodni?
12/18 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot szeretnél az egyetemről, akkor szerintem nem lesz gond azzal, hogy még szűz vagy. Mindenki volt egyszer szűz, ha egy normális lánnyal akarsz összejönni, akkor nem hiszem, hogy nagyon zavarná. :) Ha meg inkább lazább kapcsolatokat akarsz az egyetemen, akkor már most is elkezdheted. :)
26L
13/18 A kérdező kommentje:
WhiteLabel: Igazad van részben. Viszont sportolok: biciklizek, futok, úszok néha, kézilabdázok, teniszezek, és kondiba is jártam egy darabig. Vékonyabb alkat vagyok, inkább szálkás izomzatú. De most hiába megfelelő az alkatom, ha egyszerűen az arcomon látszik, hogy nem vagyok 19. Nem tehetek erről, ez genetika sajnos. És ez ellen, mint mondtam, a frizura is alig segít, hogy idősebbnek tűnjek. Az arc az egyik legfontosabb, és nem nagyon lehet változtatni rajta, hiába vagy ápolt, ha nem nézel ki idősnek.
2015. júl. 23. 19:13
14/18 A kérdező kommentje:
12-es: Remélem, hogy tényleg igazad lehet, és a normális lányokat/érettebbeket nem zavarná az, hogy még szűz vagyok. Különben nemigen szeretnék lazább kapcsolatot, de ha nincs más lehetőség elsőre, akkor belemennék egy lazábba is, mert megszeretném tapasztalni, milyen egy lánnyal "úgy" lenni.
2015. júl. 23. 19:17
15/18 WhiteLabel válasza:
Ez hülyeség, 24 vagyok a mai napig elkerik a személyim mindenhol ha megborotvalkozok, még sem volt soha baj a csajozassal, lehet hogy csak az önbizalom hiányzik ;-)
16/18 A kérdező kommentje:
Ha te mondod, igazad lehet, hogy önbizalom kérdése is :) De én tudtam eddig is mindegyik lánnyal gördülékenyen beszélgetni, sosem féltem a társaságuktól, de mégis barátzónába tettek jó sokszor. Vagy pedig én kerestem eddig rossz helyen, és pont a nem hozzám illőknél próbálkozhattam eddig.
2015. júl. 23. 19:21
17/18 anonim válasza:
én 20 évesen jöttem össze az első barátnőmmel, szűz voltam, és nagyon tetszett neki h elveheti:D
azóta is együtt vagyunk (másfél éve)
18/18 anonim válasza:
Beszélgetéssel nekem csak egyszer sikerült eltüntetni a ruhát egy csajról, de hazajött az apja. Minden más esetben (ott a MasterCard) kevés duma, sok szex volt a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!