Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 évesen gáz, ha még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen gáz, ha még szűz vagyok és nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy várjak-e még az igazira, vagy belemenjek egy egy éjszakás kalandba, de már vágyom a szexre. Nem a szex lenne a legfontosabb nekem egy kapcsolatban, de már néha nem bírok magammal, és fokozódik ez a vágy. Nekem eleinte a csók, ölelés, kézfogás is nagy szó lenne, de nehéz mostanság rendes lányt találni. Tisztelet a kivételnek persze. 19/F

2015. júl. 23. 18:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%
Ja, gáz. Kapd össze magad mert már elindultál a lúzerség kínkeserves útján. Gyorsan találj be egy punciba, különben 40 éves szűz téma lesz.
2015. júl. 23. 18:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem kell elsőre rendes lány ,keress inkább rosszat gondolom nem feleséget akarsz , de magától nem jön .
2015. júl. 23. 18:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem vard meg a megfelelo lanyt:) biztos orulni fog h o lehet az elso neked! Legalabbis ha magambol indulok ki 18L
2015. júl. 23. 18:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Viszont úgy már nehezebb szerezni, ha mondjuk fiatalabbnak nézek ki, mint 19. A külső nagyon sokat számít a lányoknak (persze vannak kivételek) és a fiatalos kinézet ellen dobhat az öltözet, frizura stb., de nem olyan rettentő sokat. Hiába vagy szórakoztató, tudsz mindenről beszélni szinte, ha nincs meg a külső, akkor a legtöbb esetben bekerülsz a barátzónába, és csak azt mondják, hogy milyen aranyos, cuki, meg jó fej vagy, de semmi több.
2015. júl. 23. 18:46
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Szia enis ilyen vok csak 20/f....egy dolog kell a lányoknak bmw, sok,pénz, kigyúrtság...
2015. júl. 23. 18:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban, én 20/F vagyok és ugyanígy vagyok mint te, szóval nem vagy egyedül :)
2015. júl. 23. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Ne parázz ezen, én például imádom a cuki fiúkat! Előbb-utóbb biztos meg fogod találni azt, aki neked való.

26L

2015. júl. 23. 18:56
 8/18 A kérdező kommentje:

Majd biztos összejön nektek!!! :)

Utolsó válaszoló: ritkák az ilyen lányok, mint te, akiknek a cukik jönnek be, és keltenek vonzalmat az ilyenekben, de elhiszem, amit mondasz, csak már vártam eleget, és mire egyetemre megyek, jó lenne egy kis tapasztalatot is szerezni szerintem.

2015. júl. 23. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, küldhetnél egy képet, már kíváncsi vagyok :DD
2015. júl. 23. 19:02
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
Az igazi, és az egyéjszakás között nincs is más alternatíva? Nekem közel 50 hosszabb-rövidebb kapcsolatomba, meg egy elrontott házasságomba került megtalálni.
2015. júl. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!