Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen élt át először szexuális élményt?
Figyelt kérdés
És szeretnéd újra átélni annyi idősen? Nemet és kort is írjatok.2015. júl. 23. 16:11
1/14 anonim válasza:
Én már szerintem óvodás koromban gyurmáztam csak nem tudtam mi ez de jó volt..40F
2/14 anonim válasza:
Oviba a barátnommel osszeerintettuk a puncinkat, es azt hittuk, hogy szexeltunk :D
5/14 anonim válasza:
Én 18, ha nem számít az amikor egy óvodatársam mondta, hogy fogjam meg a punciját és megtettem :D 25/F
6/14 anonim válasza:
Definiáld a 'szexuális élményt', kérlek!
7/14 A kérdező kommentje:
Szex
2015. júl. 23. 17:02
9/14 anonim válasza:
Én 26 a párom 28 volt. Nem szeretném újra átélni, annyira tapasztalatlanok, ügyetlenek, bénák voltunk. Ha konkrétan nemi aktusra céloztál. Mert előtte más volt, csak épp az nem: első csók, első merevedés, első magömlés, stb.
10/14 anonim válasza:
Elvileg ősszel lesz benne részem, 33 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!