Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rákérdezett, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezett, szerintetek meséljek róla vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

A barátnőm kérdezte meg hogy "hanyadik vagyok a sorban", picit viccesen. Mármint szexuálisan értette.

Nem válaszoltam neki, de úgy is vissza fogja még kérdezni párszor, nagyon érdekli a dolog. Tudja hogy nem az első, nem a második és nem is a harmadik, független hogy fiatalok vagyunk.

Most az összeg az mindegy, tudom, de feleslegesnek tartom leírni, mondjam oda neki hogy te X. vagy. Elég aktív voltam előtte, de most vele idézőjelesen megállapodtam (azaz nem papíron, nem házasság :D ) de hosszú távú dolognak gondolom.

2015. júl. 22. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha érdekli, akkor elmondhatod neki. Hiszen egy párkapcsolat alapja az őszinteség.
2015. júl. 22. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Mond meg neki nyugodtan, ha tényleg érdekli, elmondod, de utána meg ne mondogassa, hogy úristen ennyi...Vagy ne utaljon rá semmilyen módon.

Ennyi volt előtte és kész. Most ő van, azok meg voltak.

2015. júl. 22. 17:31
 3/16 A kérdező kommentje:

Jó csak itt nem egyjegyű számról beszélünk, nem lenne megalázó vagy ilyenek? 24 vagyok ő meg 21 éves azért ilyen korban szerintem kicsit durva lenne ezt felfognia.

Mármint hogy több nővel szexeltem mint ahány idős vagyok. Vagy az is megoldás ha hazudok neki? Nem drasztikusan csak lecsökkentem a számokat valami soknak tűnő, de kevésbé sokra?

2015. júl. 22. 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

A kis cassanova!:)

Hazudni semmiképpen ne hazudj. Akkor mond meg neki, hogy sok. Ha viszont nem döbben meg a magas számtól, akkor elmondod. Csak utána tényleg ne csináljon belőle problémát.

2015. júl. 22. 17:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj neki! Szerintem bőven elég, amit a kérdésedben írtál, eddig elég aktív életet éltél, de most már csak ő van, és még tedd hozzá, hogy erről nem szeretnél többet beszélni. Ha esze van, megérti.
2015. júl. 22. 17:35
 6/16 A kérdező kommentje:

Balhét ebből végképp nem akarok. Nem a múlt számít, és akkor se csinálnám vissza... mert jelentősen hozzátett ahhoz aki most vagyok.

Mivel őt a barátnője által ismertem meg, akivel szintén együtt voltam (szexuálisan), így tisztában van vele, hogy nem voltam egy szentlélek.

2015. júl. 22. 17:37
 7/16 anonim ***** válasza:
23 éves vagy 30-35 körül voltam szerintemez még kevésnek is számit egyszer egy lánytol meg is kaptam h basszus annyi csajjal még énis voltam uhszerintem nem lesz gond ...
2015. júl. 22. 17:37
 8/16 A kérdező kommentje:

Kicsit zavaros az utolsó válasz :)

Nem azt írtam hogy többel voltam mint amennyi vagyok az azt jelenti hogy 24+1

De igazából pont ez, a nőevés az ami rádöbbentett arra hogy most már elég főleg mióta megvan ő és nem akarok olyan lenni mint régen, mert én már kiéltem amit ki kellett.

2015. júl. 22. 17:40
 9/16 anonim ***** válasza:
sry csak rossz a billentyűzet :Dén vagyok 23 éves F
2015. júl. 22. 17:42
 10/16 A kérdező kommentje:

A vicces az, hogy 3.-án van a szülinapom és ha összeadom az én koromat az övével, és kivonom a szülinapomat pont kijön az hogy hány nővel voltam.

Ő azon felül +1

2015. júl. 22. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!