Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Meséljek neki erről vagy ne?
Tudom, hogy sok a hasonló kérdés, de eddig mindig csak általános-és középiskolai tanárokról volt szó. Szóval 20 éves, másodéves egyetemista lány vagyok. Úgy vettem észre az utóbbi időben, hogy nagyon vonz az egyik tanárnőm. Párszor beszélgettünk eddig, de ennyi. Szóval a kérdés arra irányulna, hogy ha esetleg vannak itt egyetemi tanárnők, akkor várom a válaszukat, hogy ők hogyan reagálnának arra, ha egy diákjuk, aki lány, előállna egy ilyen dologgal, hogy tetszik neki és esetleg bepróbálkozna.
Természetesen a többiek véleményét is várom, kivétel a rosszindulatú kommenteket nem!
Nos, bár én nem vagyok egyetemi tanárnő, de a volt barátnőm egyetemi demonstrátor (22 éves). Ő mesélte egyszer, hogy egy biszexuális lány bepróbálkozott nála. Persze nem támadta le rögtön ezzel, hogy ő vonzódik hozzá, hanem mindig próbált közelebb kerülni. Bejárt a fogadóórájára, bejelölte facebookon, kedveskedett, stb... Azután hónapok múlva egyszer arra terelte a beszélgetést, hogy ő biszex és diszkréten felajánlotta önmagát. Diszkrét elutasítást kapott, de a lány utána nem indult hátrányban a vizsgákon, meg semmi negatív következménye nem lett. Szóval szerintem kifejezheted neki valahogy így, csak ne támadd le. Kevés rá az esély, hogy ő is szereti a lányokat. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!