Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mostanaban nem vart modon teherbe esnel, mit csinalnal?
Kitartana melletted a parod szerinted?
(a sok leheteketerhes kerdes kapcsan jutott eszembe a kerdes)
19 vagyok, férfi.
Ha a barátnőm (26) most terhes lenne, kérnék egy kis időt gondolkodni, mert sokkolna. Ellenzem az abortuszt, ellenzem a saját gyerekem örökbeadását, és akarok is gyerekeket - legalább 4-et, plusz elgondolkodnék az örökbefogadáson a 4 gyerek MELLETT -, de nem most. Egyáltalán nem most.
Hosszas gondolkodás után biztos, hogy a barátnőmmel maradnék és megtartanánk. Ez valószínűleg azt jelentené, hogy újra kellene terveznem az egész életem, hogy tudjam folytatni az utat, amin elindultam. Ennek ellenére ez minden fáradtságot megérne nekem, és addig küzdenék, amíg nem teljesítek mindent - mind az új családom, mind a saját céljaim érdekében. Csak akaraterő kellene hozzá, az önbizalom pedig jönne magától, egyszerűen attól, hogy nem adom fel.
https://www.youtube.com/watch?v=a7c5XhqquzA
Meg lehet nézni.
"Az hogy te betegesen abortusz ellenes vagy, az az egyéni szoc.problémád, mindenki más meg azt csinál, akkor és úgy, ahogy és amikor ő akarja."
Senki életébe nem szólok bele, mindenki azt tesz amit akar.
DE! A saját véleményemhez azt hiszem jogom van, és nem én vagyok a hulladék, aki ki áll egy élet mellett, hanem az olyanok, akik egy karlegyintéssel mennek kaparásra!
19-es. Igen gyógyszer mellett esett teherbe. Kicsi az esélye mint mondtam, de megtörténhet. De eszünk ágában sem volt egyből kaparásra menni, vagy örökbe adni.
19 évesen meg légy szíves ne oktass már ki mennyire vagyok... akármi :D
És akkor ugyan mivan, ha fiatalabb vagyok?
Így még inkább nézhetnéd dolgot egy kicsit a TINÉDZSEREK szemszögemből.
Nincs pénzem, tanulok, barátom úgyszint, de rendesen védekezek. Viszont ha becsúszna egy terhesség, igenis elvetetném.
Én tudom magamról, hogy mennyire megviselne ha kihordanám és megszülném a gyereket, egy abortusz viszont kevésbé.
Arról szó sem lehet, hogy megtartsam, természetesen. Nem állunk jól anyagilag. Egyikünk se.
Megnéztem már régebben a ilmet amit linkeltél. Annyira nem hatott meg. Nem hiszem, hogy ennyire csak a magzat érdekeit kéne nézni. Nem teljesen humánus a dolog, de ha a helyzet megköveteli akkor igenis megoldás lehet. Márpedig csak a pár dönthet arről, mi a legjobb megoldás.
Hát hogy a viharba ne lenne jogod a saját véleményedhez. Mint ahogy mindenki másnak is. Te azt nevezed hulladéknak, aki abortuszra megy, nyilván az okokat már nem látod, hogy pl védekezés mellett csúszott be, lehet hogy fiatal, lehet hogy nem akar gyereket, lehet hogy nem tudná eltartani és csak éhezne szerencsétlen, hisz szerinted ekkor sincs szükség abortuszra, nemde?
Én pedig azt nevezem hulladéknak, aki nem lát a dolgok mögé, nem tudja a miértekre a választ, az okot, de már hulladéknak bélyegzi meg őket.
"hanem az olyanok, akik egy karlegyintéssel mennek kaparásra! " na ez az amiről beszélek, honnan tudod te, hogy miért megy abortuszra? Na nem mintha közöd lenne hozzá egyébként.
Ezt a videót meg hagyjuk már, minden abortuszellenes lázadozó benyomja, ennyi erővel már a sperma is ember, és pl egy fát kivágni is gyilkosság.. Akkor az is gyilkosság, ha kivered, nem? Hisz szegény kis spermiumokból majdan egyszer gyerek is lehetett volna... :D
Én először sokkot kapnék, az biztos (fogamzásgátlót szedek). Utána meg elvetetném, mert nem akarok gyereket.
A párommal megbeszélnénk a dolgot, de akármi is lenne a döntés, mindenképpen kitartana mellettem.
Egyébként az abortuszelleneseknek mondom, hogy jó lenne, ha néha nem csak a saját szemszögükből néznék a dolgokat.
Normális védekezés mellett is becsúszhat a gyerek, de attól függetlenül még nem mindenki tudja megtartani. Van, aki huszonévesen még iskolába jár, vagy nincs jövedelme, esetleg a nő egyedül nem akarja bevállalni, mert a párja otthagyta.
Utóbbi történt a tesómmal is, a párjával gumival védekeztek, mégis terhes lett. Mivel a srác, ahogy megtudta, hogy terhes, lelépett, a tesóm meg egyedül nem akart felnevelni egy gyereket, ezért abortusz lett a vége. Nehezen vette rá magát, de belátta, hogy egyedül nem tudná eltartani.
Szerintem amúgy az abortusz még mindig kevésbé megterhelő, mint egy terhesség.
Ezen kívül lássuk már be, hogy nem mindenkinek való az anyaság. Sok olyan nőt látok, akinek van gyereke, de egyáltalán nem neveli, nem is foglalkozik vele, vagy ha mégis, az kimerül abban, hogy kiabál a gyerekkel, mert - az anya szerint - mindent rosszul csinál. Én az ilyen nőknek javasoltam volna azt, hogy inkább nyelte volna le, vagy ment volna abortuszra.
Tehát nem kell köpködni egymásra, az egyik így gondolja, a másik úgy, ezzel nincs is baj. A baj az, amikor másokat ítélünk el olyasmi miatt, aminek a hátterét nem is ismerjük... 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!