Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett itt gyik. -on ez az anál ellenes mánia?
" Nem értem a mai nőket."
Én már egyszer egyet majdnem megértettem... :-))
56F
De az análmániások részéről is lehet látni az eggressziót. Például, hogy lepontozzák azokat, akik megpróbálják kifejteni a gondolataikat és nem csak annyit írnak, hogy "akik nem szeretik az anált, azok hülyék/prűdek stb"
Ugyanolyan hülye mind a két fél.
És kedves válaszoló, habár gontoltam, hogy fiatal vagy, te még mindig nem vagy tisztában a prűdség fogalmával. Mondanám, hogy beeérsz, de nem, ha körülnézek, látom, hogy a férfiaknál ez teljesen másképp működik. Pedig én próbáltam normálisan kifejteni a véleményem, de nem ment.
Több privátot is kaptam, és nem tudom, melyik vagy te, kedves kérdező, de ez már lényegtelen is. Nem hiszem, hogy a válaszom alapján megérdemeltem volna ilyen leveleket, de mindegy.
Látjátok? Én nem azért utálom az análmániásokat, mert szeretik az anált. Nem is utálom őket, kezdjük itt. De ugyanolyan aggresszívan reagáltok, mint a másik fél. (Irántuk is ugyanígy érzek.) Innentől kezdve nem értem, minek törtem magam azzal, hogy leírok egy normális választ.
Mert nem tetszik nekik, hogy a férfiak le akarják cserélni a puncijukat egy segglyukra.
Mi lenne, ha a te farkadat akarná a nőd lecserélni egy vibrátorra?
"persze megértem, hogy a nők nem szeretik"
Általánosító baromság. Sokan szeretik sokan nem. Mellesleg egy idegbeteg p...csa urogat ude, aku egyszer s..gve rakott a faszija és ezt nem tudja feldolgozni.
"pénisz és egy vibrátor között elég nagy különbség van"
Persze, mert a vibrátor sokkal jobb, mint a pénisz :D
Ne hisztizz, keress egy nőt, aki csak seggbe szereti, már írt is egy ide, aztán legyél boldog és szard le a gyakorit.
maja277: szerintem te még nem voltál igazi férfival, mert aki inkább az anált válassza, mint a g-pontos orgazmust... hát, az furcsa.
Az ilyen ribik miatt is hiszi azt minden pasi, hogy az anál az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!