Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, mi ez a s*ggnyalás mánia?
Mindenki a másik végbélnyílását akarja nyalogatni..nem hiszem el, hogy ennyire ne lenne fantáziátok, hogy változatossá tegyétek a szexet anélkül, hogy a másik lyukát nyalogassátok. Vagy ez csak szerintem gusztustalan?
L
Én is így gondolom.
Azért nincs pasim.Mert nehogy felhozza az anál témát.
18/L
Nem feltétlen gusztustalan mivel akik tudják hogy az fog jönni fertőtlenítik előtte. Attól hogy neked nem jön be mások élvezik.
ha kipróbálnád lehet más lenne a véleményed
Nem tudom mi lett ez, de hogy a puncinyalásnál jobban vágynak a pasik a seggnek a kinyalására, az durva...
És erre izgulnak fel! Mert jó, csinálják, de hogy már jobban vágynak a segglyukra minden téren, az már komolyan döbbenetes. :D
4-es pacsi! Ugyanez a helyzet nálam is...
Bár én szeretem, ha nyalnak, de azt szeretem, ha a puncimért vannak oda, nem a seggylukamért, mert az elég lelombozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!