Lányok mi az a gumicsizma-mánia mostanság?
Mostanság?
Évek óta megy. Eddig behunyt szemmel járkáltál?
nem, stimt, h évek óta megy, de valahogy kikopott, most pedig újra divatját éli
Mondjuk, mert nyáron nem hordták.
Bocs h hozzászólok fiúként, de kezdetben én is rondának találtam, de mivel egyre több divatos, nőies lányon látok ezért mostmár számomra OK, sőt még vmennyire tetszik is - persze tudni kell hozzá öltözködni.
Ugyanúgy vagyok vele, mint a leggingssel meg a platform cipőkkel h egy ideig fúj ez otromba ronda, aztán megszokja az ember.
Persze aki csak trampli nyanyákon látja akik pusztán a praktikussága és olcsósága miatt veszik fel, az más mint aki amúgy divatos nőkön látja főleg.
A mániáról meg annyit, hogy most olyan idő van hogy ha tehetném én is gumicsizmában járnék :D csak hát elég furán néznék ki (már megint egy olyan dolog amit a nők "kisajátítottak"). Mert a cipőim szétáznak, ami egyrészt kellemetlen másrészt a legjobb cipőimet nem akarom szétáztatni. Bakancsot hordani meg ősszel hát, amúgy meg az is beázik ://
Szóval én teljesen megértem miért hordják ennyien
22/F
Ezek szerint csak a csajok aznak el a fiuk nem?
Roluk lepereg az eso?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!