Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi ideig kellene a párotoknak győzködni titeket, hogy belemenjetek vele a popsiszexbe?
Vagy ti azt teljesen tabunak tartjátok és kizárt, hogy megengednétek neki análisan is?
Akár el is hagynátok emiatt, ha sokat nyaggat vele?
Én próbáltam már, de jelenleg nekem is olyan eü. problémám van, ami miatt komoly problémákat okozhatna hosszú távon. Szerencsére a barátom az ilyesmit meg szokta érteni, és biztos vagyok benne, hogy ha lenne is ilyen igénye, ha jelezném a problémát, lemondana róla.
(Egyébként meg emlékeztetném, hogy a hüvelyembe is alig tud behatolni az ő méretével, mit akarna a popsimtól?! :D )
Nem kellett sokáig nyaggatni, kiszerettem volna próbálni, kíváncsi voltam mitől olyan rossz, ahogy sokan is írják. Persze kérettem magam, nem a második kérésre adtam oda. :)
Alaposan rendbe tettem magam, és jó érzés volt, figyelt rám barátom. Külön jól esett, hogy tisztában van ő is azzal, hogy ez csak ritka alkalom, egy kis újdonság, különben pelenkában járhatok. :D
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!